Cătălin Botezatu nu a avut prea mare noroc în dragoste, dar nu învinuiește pe nimeni pentru asta.

Cătălin Botezatu a fost mereu un bărbat dorit de către femei. Creatorul de modă nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea sexului frumos. Din păcate, lui Cătălin nu i-a mers niciodată la fel de bine pe plan personal așa cum i-a mers pe cel profesional.

Cătălin Botezatu a ajuns în punctul în care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Anii întregi de muncă au scos la iveală rezultate uimitoare, de care creatorul este foarte mândru. Bote a fost mereu în lumina reflectoarelor, fie că a vrut, fie că nu a vrut.

Viața lui sentimentală a fost mereu un subiect controversat pentru fani. Admiratorii lui Botezatu au vrut mereu să afle cine este cu adevărat creatorul și cum trebuie să arate femeia perfectă în concepția lui. În ultima vreme, Cătălin a fost văzut mai mult singur decât cu cineva.

Din păcate, Bote nu este foarte norocos în dragoste. În dreapta lui s-au perindat, de-a lungul timpului, zeci de femei. Oricât de mult și-ar fi dorit relații serioase, Botezatu nu a ajuns cu niciuna dintre iubitele lui în fața altarului. Motivul este unul cât se poate de simplu, iar Cătălin nu se sfiește să-l exprime liber.

Cătălin Botezatu, mai sincer ca niciodată. Designerul a recunoscut că și-a înșelat partenerele
Instagram

Cătălin Botezatu plănuiește să se mute în Dubai

Cătălin Botezatu este o fire extrem de pasională atunci când este într-o relație. Nimeni nu este perfect și nici el nu face excepție de la această regulă. Tocmai de aceea, creatorul recunoaște că de fiecare dată a călcat strâmb. Bote nu se ascunde după deget și își asumă faptul că tentațiile au fost mari, întotdeauna.

Chiar dacă acesta poate fi un motiv solid în distrugerea unei relații, Cătălin nu se blamează. Designerul a avut mereu parte de ceea ce și-a dorit și a trăit viața la superlativ. Acum, a ajuns la vârsta la care, după ani întregi de muncă, își permite să se relaxeze.

„Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite. Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele.

Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni”. I-au dat raportul”, a recunoscut Cătălin Botezatu.

@video.clipuri1 #catalinbotezatu #interviu #2022 #fy #foryou #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.