Cătălin Botezatu a reușit să pună România pe harta internațională a modei. Designerul nu creează doar haine, ci face artă din fiecare material textil. De-a lungul timpului, Cătălin a îmbrăcat unele dintre cele mai cunoscute vedete, atât de la noi, cât și din afară.

Cătălin Botezatu a muncit atât de mult încât numele lui a ajuns un brand. Designerul se respectă pe sine și clienții lui, iar de aceea, creațiile sale se încadrează la categoria premium. Toți cei care au îmbrăcat, cel puțin o dată, hainele celebrului creator au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. Cătălin Botezatu nu este un nume celebru doar la noi, ci și peste hotare.

Cătălin Botezatu nu înțelege de ce femeilor vor să aibă copii până în vârsta de 30 de ani

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost invitat la podcast-ul „Fără filtru”, acolo unde a abordat diferite subiecte. Designerul nu s-a putut abține și a dezbătut dorința femeilor de a deveni mămici la vârste fragede. Botezatu este de acord cu ideea de a avea copil, dar crede că este importantă și vârsta la care apare în viața unei femei.

„Da, un copil îl faci după 30 de ani. Vorbim din punctul de vedere al unei femei. De ce să o distrugi din prima? Să i-l pui pe ala mic în brațe, haț, să-l alăpteze. Oricum, asta mi se pare no way! Nu, las-o să-și facă o carieră, să vezi ce vrea, să se regăsească într-un job. După vorbim de un copil.”, a spus Cătălin Botezatu la „Fără filtru”.

Cătălin Botezatu, mai sincer ca niciodată. Ce părere are creatorul de modă despre femeile care devin mămici la vârste fragede
Kanal D

Cu ce avere se poate lăuda creatorul de modă?

Întrebat de multe ori câte milioane de euro se află în conturile sale, Cătălin Botezatu a evitat mereu cu diplomație să ofere un răspuns. Designerul este de părere că este cel mai bine să lase să vorbească munca pentru el. Mulți dintre cei care îl cunosc au ajuns să speculeze că acesta a ajuns deja la borna de 100 de milioane de euro.

Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion. Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere.”, a spus Cătălin Botezatu.