Cătălin Botezatu a reușit să pună România pe harta internațională a modei. Designerul nu creează doar haine, ci face artă din fiecare material textil. De-a lungul timpului, Cătălin a îmbrăcat unele dintre cele mai cunoscute vedete, atât de la noi, cât și din afară. Proiectele și defilările pe bandă rulantă nu au făcut decât să îi rotunjească conturile. Cătălin Botezatu a fost de foarte multe ori întrebat ce sumă are în conturi; s-a vehiculat că a depăsit demult 100 de milioane de euro. Designerul a pus capăt speculațiilor și a oferit cel mai sincer răspuns.

Cătălin Botezatu a muncit atât de mult încât numele lui a ajuns un brand. Designerul se respectă pe sine și clienții lui, iar de aceea, creațiile sale se încadrează la categoria premium. Toți cei care au îmbrăcat, cel puțin o dată, hainele celebrului creator au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. Cătălin Botezatu nu este un nume celebru doar la noi, ci și peste hotare. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a expus creațiile la cele mai mare saloane de modă și a defilat lângă case de modă de renume mondial.

Cătălin Botezatu, mai sincer ca niciodată. A reușit designerul să adune o avere de 100 de milioane de euro? „Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion... ”
Realitatea

Cătălin Botezatu, primele declarații despre averea sa

După atâția ani de experiență și după mii de defilări la activ, Cătălin a reușit să adune o avere impresionantă în conturi. Acesta nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba de mofturile sale. Creatorul aruncă în stânga și-n dreapta sume uriașe pentru plăcerile sale și nu regretă deloc. Se pare că Botezatu nu va ajunge niciodată la fundul sacului pentru că a știut cum să își gestioneze foarte bine finanțele.

Întrebat de multe ori câte milioane de euro se află în conturile sale, Cătălin Botezatu a evitat mereu cu diplomație să ofere un răspuns. Designerul este de părere că este cel mai bine să lase să vorbească munca pentru el. Mulți dintre cei care îl cunosc au ajuns să speculeze că acesta a ajuns deja la borna de 100 de milioane de euro.

Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion. Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere.”, a spus Cătălin Botezatu.