Designerul este de părere că femeile sunt tentate mai mult să înșele decât bărbații.

În cadrul unui interviu, Cătălin Botezatu a mărturisit cum au stat lucrurile în cazul său. Mai exact, designerul este de părere că femeile pot să înșele mai mult. Dar presupunerea sa nu se bazează doar pe intuiție, ci și pe experiențele din fostele relații. 

Cătălin Botezatu Bărbații greșesc o dată și se întorc”

Designerul a mărturisit că, în opinia sa, femeile pot să calce strâmb fără ca măcar partenerul de viață să își dea seama. Lucrurile nu stau așa și în cazul bărbaților, care fac în așa fel și mai degrabă se dau de gol, este de părere Cătălin Botezatu.

Dar nu trebuie neglijate nici motivele care îi determină pe oameni să fie infideli. Dacă unii bărbați mizează pe noutate și tentație, la femei este vorba mai degrabă de o formă de răzbunare.

@video.clipuri1 #catalinbotezatu #interviu #fy #foryou #videoclipuri1 #2022 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

„Femeile sunt mai șirete, mai viclene. Bărbatul înșală și se află. La femeie…nici nu știi când să te aștepți de la o soție fidelă, de la o amantă fidelă, de la o iubită fidelă auzi că s-a dus cu altcineva. Bărbații greșesc o dată și se întorc la iubită, amantă, soție.

În schimb, femeia când înșală, o face cu tot sufletul, mai ales când știe că a fost înșelată. Există situații în care soțul sau iubitul înșală, femeia se duce și înșală cu tot sufletul, cu tot patosul, cu toată chimia”, este de părere Cătălin Botezatu.

Atunci când vorba de infidelitate, psihologii sunt de părere că femeile fac în așa fel încât să nu afle niciodată de infidelitatea lor. În schimb, bărbații ajung să se laude cu escapadele lor, fiind mai degrabă un semn al masculinității. În acest fel, ei exprimă capacitatea de a cuceri orice femeie. Acesta detaliu îi pot da de gol, de multe ori.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.