Cătălin Botezatu este un bărbat care nu are alături nicio femeie de ceva vreme. Cu toate că are tot ce și-ar putea dori din punct de vedere material și este foarte împlinit în plan profesional, aceste lucruri nu-i mai aduc deloc satisfacție și speră în continuare că la un moment dat își va puta găsi liniștea în brațele unei femei. În cadrul unui interviu, creatorul de modă a mărturisit că este dispus să facă orice compormis pentru a avea parte de iubire, chiar dacă acest lucru ar însemna să renunțe la faimă și la bani.

Cătălin Botezatu poate avea toate doamnele și domnișoarele la picioare, fiind unul dintre cei mai răvniți burlaci din lumea mondenă. În acest moment îl găsim tot singur, însă cu dorința de a intra într-o relație.

Cătălin Botezatu este dispus să dea totul pentru o iubire adevărată

În cadrul unui interviu, Cătălin Botezatu a recunosut faptul că are o dorniță arzătoare de a avea o femeie lângă el. Ar fi dispus să piardă totul în favoarea împlinirii în plan personal, însă tot el mărturisește ulterior că banii au o importanță foarte mare în unele momente din viață, mai ales atunci când de ei depind sănătatea unui om.

”Banii pentru mine n-au valoare, n-au decență. Într-adevăr în anumite situații sunt necesari, când ai nevoie de operații..aș renunța la tot pentru iubire, dar pentru banii…”, a spus Cătălin Botezatu.

Lui Cătălin Botezatu i-au fost puse mai multe întebări, printre care și unele mai indiscrete. În momentul în care a fost întrebat dacă a avut sau nu o relație de-a vară de-a lungul vieții sale, acesta a răspuns afirmativ. Mai mult decât atât, designerul a declarat că a trecut de multă vreme de acea etapă și că acum prioritatea lui în plan personal este să aibă o relație sinceră, care să îi ofere stabilitate.

”Am avut da, toți consumăm o iubire de o vară, dar unii poate rămân cu ea pentru mai mult timp, eu am depășit faza aia a iubirii de o vară, îmi doresc stabilitate”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu este dispus să riște tot în numele iubirii: ”Pentru mine banii n-au valoare”

Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate

Cătălin Botezatu a fost greu încercat de viață în momentul în care a întâmpinat grave probleme de sănătate. A fost diagnosticat cu cancer, de atunci a fpst nevoit să ducă o luptă grea pentru a putea supraviețui. În utma mai multor operații extrem de costisitoare, creatorul de modă a reușit să iasă învingător din această mare luptă cu boala.