Catalin Botezatu a ajuns de urgență la spital, iar despre acel episod crunt din viața sa a povestit recent, într-un interviu pe care l-a acordat. Celebrul designer are grave probleme de sănătate de ani de zile, iar anual merge pentru a face o serie de controale, într-o clinică din Instanbul. Nici în ultimul timp nu s-a simțit prea bine și a amânat vizita la clinică, ia stresul și oboseala și-au pus serios amprenta asupra sa.

Cătălin Botezatu, la spital în miezul nopții

Este genul de om care preferă să țină aceste momente doar pentru el, dar are și clipe în care simte nevoia să se descarce în fața celor care îl admiră. Vedeta a discutat recent despre un episod dur din existența sa în care s-a speriat atât de tare, încât s-a urcat în mașină și a mers de unul singur către spital.

Bote avea o vreme când nu se odihnea deloc, iar nopțile pierdute au dăunat sănătății sale. Acum, nu mai face astfel de greșeli și imediat după ce ajunge acasă, face un duș și merge în pat, pentru a reuși să se odihnească măcar 8-9 ore cum ar fi normal pentru oricine. A decis să renunțe la multe dintre obiceiurile sale din tinerețe, pentru că sănătatea este pe primul loc și îi acordă multă atenție, având în vedere că a făcut și o serie de intervenții care ar fi putut să îi pună viața în pericol.

„E adevărat că într-o seară m-am speriat foarte tare și m-am dus singur, efectiv, m-am urcat în mașină și m-am dus la spital, dar totul este sub control. Încerc să evit pe cât se poate stresul, oboseala, dacă pe vremuri mai pierdeam nopți, acum abia aștept după ce îmi termin activitățile să ajung acasă, să fac un duș și să merg repede la culcare să mă pot odihni măcar 8-9 ore. Am renunțat la multe lucruri pe care le făceam înainte”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.