Cătălin Botezatu a împlinit săptămâna aceasta vârsta de 55 de ani
Cu ocazia aniversării, Botezatu a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO despre viața sa.
Designer-ul a vorbit sincer, deschis și nu s-a ferit să ofere și picanterii.

Un interviu picant!

Cătălin Botezatu, cele mai sincere dezvăluiri despre partidele de amor la care participă: „Pot să prestez și rău și bine”
Facebook

Surprinzător, Cătălin Botezatu a mărturisit că Bianca Drăgușanu l-a uitat. Fosta lui iubită nici măcar nu i-a dat un mesaj de ziua lui de naștere. În schimb, primul mesaj de ziua lui de naștere a venit chiar de la marea sa dragoste din tinerețe. Celebrul desinger a vorbit și despre o perioadă mai urâtă din viața sa. Acum doi ani când a suferit cinci operații împotriva cancerului.

Așa cum ne-am obișnuit, Cătălin a fost foarte sincer atunci când a fost întrebat despre viața sexuală. Mai exact despre show-urile erotice!

„Știi ce e nasol? Când te duci la show-uri (n.r. „erotice”) cu fete tinere și cu băieți tineri! Tot timpul eu trebuie să rămân să scap turma, că aștia imediat se spârcâie și au plecat, își fac duș!”, a mărturist Cătălin Botezatu pentru CANCAN.ro.

Nu a fost prima dată când vedeta a vorbit despre aceste plăceri. Dar nici acolo nu scapă de presiunea faptului că este Cătălin Botezatu!

„Ce să fac, fiind acolo, fiind și Botezatu, că eu mă respect! (…) Dai și colo, și colo, și colo, nu ai cum să zici: „Am fost la un show cu Botezatu și a fost nașpa!” Oricum îți mai dau o picanterie, la fete numai ideea că o fac cu mine, pot să prestez și rău și bine…Dar oricum prestez bine, jur , întrebați!”, a declarat designer-ul pentru aceeași sursă.

Deși ne vine greu să ni-l închipuim căsătorit, se pare că Botezatu are deja imaginea de ansamblu a nunții sale.

“Așa femei importante pe care le-am iubit și cu care am avut relații, să zicem zece, altfel au fost sute! (…) Acum o lună mă gândeam la o anumită persoană, n-am să o spun ever și am zis dacă ar fi să o fac cu această persoană (…) aș face cea mai frumoasă nuntă ever! (…) Ar trebui să cânte așa: Elton John, Ricky, Maluma și Madonna!”, a mai spus acesta.