Cătălin Botezatu este foarte atent la alimentele pe care le consumă și nu vrea să treacă peste cuvântul medicului.

În ultima perioadă, Cătălin Botezatu a trecut printr-o serie de schimbări destul de drastice. Creatorul de modă s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate, ceea ce l-a făcut să aibă o alimentație mult mai riguroasă.

Cătălin Botezatu, ca orice alt om, are și e plăcerile sale nevinovate. Din păcate, acesta nu poate cădea prea des în patima ispitelor culinare din cauza stării de sănătate. Creatorul are anumite probleme care nu îi dau pace și care îl forțează să se deplaseze constant în Turcia pentru investigații.

Tocmai din cauza acestor afecțiuni, vedeta a trebuit să renunțe la anumite alimente. Acum, dieta lui Cătălin este una extrem de echilibrată și știe că orice abatere îi va dăuna destul de mult. În principiu, acesta nu are voie să se atingă de preparatele prăjite și nici de prăjituri.

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general. Mănânc carne de vită foarte rar. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce. Înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin”, a spus Botezatu, potrivit spynews.ro.

Cătălin Botezatu are un regim strict. Ce aliment a eliminat creatorul din alimentația sa
Social media

Deși urmează perioada sărbătorilor și știm cu toții cum vor arăta masele, Botezatu a garantat că se va abține de tot ce îi este interzis. Creatorul rezistă cu stoicism în fața tentațiilor culinare și nu are de gând să facă vreo excepție care i-ar putea fi fatală.

Cătălin Botezatu și-a impus anumite limite

Chiar dacă programul lui este unul destul de încărcat, acesta încearcă să găsească un echilibru. Cătălin Botezatu nu mai vrea să muncească peste măsură, mai ales acum, când starea lui de sănătate nu mai este una perfectă.

Între timp, creatorul a făcut și o investiție colosală în Dubai, tărâmul luxului și a opulenței. Designerul și-a cumpărat primul apartament acolo și garantează că este fix așa cum a visat. Momentan, nu are de gând să se mute acolo, dar nu știe ce îi va rezerva viitorul.

Totuși, acesta speră că, într-o zi, va putea organiza o defilare de modă ca la carte, fix la ea acasă. Și nu este exclus, având în vedere că apartamentul din Dubai are o suprafață generoasă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.