După ce s-a sărutat cu Loredana Groza la petrecerea de ziua lui, Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care o are cu artista

Cătălin Botezatu explică sărutul cu Loredana Groza, care a pus întreaga țară pe jar. Cei doi au avut momentul de tandrețe la petrecerea organizată de creatorul de modă cu ocazia zilei sale de naștere.

De la petrecerea fastuoasă organizată într-un club din capitală nu puteau să lipsească unele dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Pe lista de invitați ai lui Cătălin Botezatu s-au numărat Cristina Șișcanu, Denise Rifai, Raluca Bădulescu și iubitul ei, Andreea Tonciu, Antonia, dar și alte nume cunoscute din showbitz.

Atmosfera a fost întreținută de minunata Loredana Groza, care i-a încântat pe cei din jurul său cu un spectacol pe cinste.

Cătălin Botezatu și Loredana Groza, filmați în timp ce se sărutau

Atât ea cât și Cătălin Botezatu s-au simțit atât de bine, încât la un moment dat și-au manifestat fericirea printr-un moment de tandrețe, chiar în fața tuturor. Creatorul de modă și artista s-au sărutat, iar întreaga scenă a fost surprinsă de Cristina Șișcanu, care filma.

Și cum a fost vorba de o apropiere inedită, toți cei ce au văzut imaginile, care au devenit celebre în mediul online, s-au întrebat dacă între Loredana și Cătălin există ceva mai mult decât o relație colegială.

Iar adevărul a fost spus chiar de creatorul de modă, care a mărturisit că între el și artistă există o legătură specială. Cât despre sărut, acesta nu a fost nimic altceva decât un moment plăcut pentru amândoi.

Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă. Plăcerea a fost de partea amândurora,  a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.

Cătălin Botezatu și Loredana Groza, prieteni de mai bine de 25 de ani

Pentru Cătălin Botezatu, Loredana Groza a fost mereu o persoană foarte apropiată. Se cunosc de mai bine de 25 de ani, iar de-a lungul anilor au împărțit și bune și rele. Înainte de orice, creatorul o apreciază pe artistă pentru cariera sa deosebită și pentru faptul că este încă una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră.

Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere, a mai adăugat Cătălin Botezatu pentru aceeași sursă.

 

Share.