Cătălin Botezatu și Dana Budeanu activează în același domeniu, dar nu au fost niciodată considerați rivali.

Cătălin Botezatu a respectat mereu femeile. Creatorul este un gentleman în adevăratul sens al cuvântului și niciodată nu a jignit nicio femeie, fie că o cunoaște, fie că nu. Atunci când vine vorba de Dana Budeanu, Botezatu schimbă foaia, iar cuvintele lui încearcă să o descrie cel mai realistic pe creatoarea de modă.

Dana Budeanu este o adevărată voce în online. De-a lungul perioadei în care a fost prezentă pe Youtube, Dana și-a creat o comunitate de fani cărora a reușit să le deschidă ochii. Vedeta a precizat de fiecare dată că orice afirmație pe care o lansează este foarte bine documentată și niciodată nu și-ar induce fanii în eroare.

Printre admiratorii Danei Budeanu se află și vedetele de la noi. În timp ce unii nu afirmă asta cu subiect și predicat, Cătălin Botezatu este foarte sincer. Creatorul a recunoscut că multe dintre filmulețele postate de Dana sunt pe placul lui. Chiar dacă aceasta mai are și momente în care exagerează, Botezatu susține că, de cele mai multe ori, se amuză copios.

Cătălin Botezatu a pus punctul pe „i”. Ce părere are creatorul, de fapt, despre Dana Budeanu
Instagram

Cătălin Botezatu se uită la materialele create de Dana Budeanu

Trecând de mesajele pe care le lansează Dana Budeanu în online, Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Creatorul este convins că Dana este o femeie deșteaptă, cu coloană vertebrală. Designerul o apreciază și pentru că este o persoană căreia nu îi este frică de nimeni și de nimic. Pentru Cătălin Botezatu, Dana Budeanu face parte dintr-o altă ligă și este supremă pentru el.

Cu riscul de a se confrunta cu al val criticiti, designerul a întocmit o listă de calități care. În concepția lui, o definesc cel mai bine pe Dana Budeanu.

„Dana e altceva, e categoria grea. E o femeie adevărată, asumată, deșteaptă, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul. Chiar dacă uneori deranjează, nu-i pasă”, a spus Cătălin Botezatu în podcastul filmat alături de Cătălin Măruță.

 

@videomix88 #viral #viraltiktok #funny#ametitele #danabudeanu #danabudeanufunny #danuta #danutabudeanu #dana #danabudeanuofficiial #catalinbotezatu #podcast #maruta ♬ original sound – Ceciliafox

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.