Cătălin Botezatu a fost mereu unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi.

Cătălin Botezatu a reușit să puna România pe harta internațională a fashionului. Creatorul de modă este recunoscut la nivel internațional, iar piesele sale vestimentare se vând cu mii de euro. Bote a fost întotdeauna dedicat muncii, iar asta a fost una dintre calitățile care le-a atras pe femeile din viața lui.

Cătălin Botezatu s-ar refugia pe o insulă cu Mihaela Rădulescu

Cătălin Botezatu nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea femeilor. Fiind burlac de atâta timp, Bote și-a permis, din când în când, să facă afirmații despre femeile frumoase de la noi din showbiz. Recent, designerul a primit câteva întrebări din partea celor de la playtech.ro, iar unele dintre ele îi dădeau ocazia să răspundă ipotetic. La întrebarea „cu cine ai alege să mergi pe o insulă pustie?”, Cătălin Botezatu nu a stat prea mult pe gânduri.

„Dacă e să iau o divă cu mine, pe o insulă pustie, dar care să nu fie deja luată de un alt bărbat, aș alege-o pe Mihaela Rădulescu. Lăsând deoparte că este foarte frumoasă, este femeia cu care ai ce să vorbești. Nu te plictisești. E genul sălbatic, căreia îi place aventura. Iubește sporturile extreme. Ea știe să aprindă nu numai focul în sobă, ci și pe cel mai greu, al inimii.”, a declarat Cătălin Botezatu pentruPlaytech.ro.

Cătălin Botezatu a pus ochii pe Mihaela Rădulescu? „Știe să aprindă nu numai focu-n sobă!”
PRO TV

Creatorul, la un pas de a deveni inginer

Cătălin Botezatu este un nume de referință în lumea modei. Aceasta nu a visat dintotdeauna să devina creator, ci din contră. Cătălin a fost un elev obișnuit, cu note extrem de mari. El însuși se caracterizează ca fiind în acea perioadă mai mult un tocilar. Cătălin dorea să facă perfomanța la școală, iar această dorință intrinsecă s-a păstrat și mai târziu. Bote a terminat profilul matematică-fizică și nu este de mirare că tatăl lui își dorea ca acesta să devină inginer. Mai târziu, după terminarea liceului, Cătălin a absolvit Institutul European de Modă de la Milano, loc unde a învățat tot ceea ce știe azi.

”Da, am trecut prin toate etapele imbecile, cu treapta întâi, a doua, pe care a trebuit să le iau cu note mari. Am terminat liceul cu 9,90. E adevărat, am fost un tocilar. Am terminat un liceu de matematică-fizică. Am dat admiterea la Energetică, pentru că, fiind înainte de Revoluţie, tatăl meu îşi dorea să plec la Reactorul Nuclear din Canada, să fug efectiv. Aveam nişte relaţii acolo. Asta îşi dorea, să fiu inginer ca şi el”, a mărturisit Cătălin Botezatu în urmă cu ceva timp.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.