Cătălin Botezatu a fost cu multe femei din lumea mondenă, dar cu toate acestea, s-a spus despre el că i-ar plăcea și bărbații. Îndrăgitul designer a vorbit mereu deschis despre acest subiect, iar acum speră să fie clar pentru toată lumea și să nu mai fi întrebat la tot pasul despre acest lucru.

Creatorul de modă a fost întrebat de către Denise Rifai dacă este bisexual, iar răspunsul lui a fost nu, spunând că nu ar avea de ce să se justifice în fața nimînui. Mai mult de atât, i se pare incorect că pentru femei bisexualitatea să fie un lucru normal, iar în cazul băieților, nu.

Cătălin Botezatu nu este bisexual

El este de părere că societatea noastră nu este una care să accepte aceste lucruri, nu este pregătită pentru astfel de informații. A mai afirmat, de asemenea, că afirmația cum că ar fi bisexual i se pare o prostie, iar oamenii care spun acest lucru sunt unii foarte limitați. Are prieteni care au o altă orientară decât cea pe care o are și îi consideră niște oameni complet normali.

 

„Nu sunt. De ce ar trebui să mă justific? De ce să spună o femeie sau un bărbat dacă e bisexual sau nu? Femeile au voie să spună, că e ok. La bărbați nu. În cazul meu, nu. Sunt foarte mulți bărbați care nu-și asumă sexualitatea, pentru că nu avem o societate pregătită pentru așa ceva. Dacă oamenii vor să-mi anihileze trecutul amoros, cu zeci de femei, din invidie sau din frustrări, asta e altceva, dar nu pot spune că sunt bisexual sau altfel dintr-odată, dacă ani și ani de zile totul a fost deschis.

Nu am cum să mă justific în fața unei astfel de afirmații, unei prostii. Niciodată. Oamenii sunt limitați. Am foarte mulți prieteni bisexuali sau gay acre sunt importanți în societatea în care trăiesc. Sunt niște oameni normali, de ce sa-i catalogăm drept paria. Este o lipsă de educației a acestui popor balcanic”, a spus Cătălin Botezatu, în emisiunea prezentată de Denise Rifai.