Află ce a exclus Cătălin Botezatu din alimentația sa.

Din cauza faptului că a fost diagnosticat cu pancreatită acută, Cătălin Botezatu a fost nevoit să facă câteva „ajustări” în ceea ce privește alimentația sa, dar și stilul de viață.

În momentul de față, în meniul celebrului designer nu se regăsesc prăjeli. Bote spune că nu mănâncă carne foarte des, iar dacă o face, optează în special pentru carnea de vită. Carnea a fost înlocuită cu…fructe. În același timp, Cătălin spune că nu mai mănâncă multe dintre alimentele pe care le adora. De pildă, nu mai consumă dulciuri, deși era un fan împătimit al prăjiturilor.

Cătălin Botezatu: „Am eliminat multe plăceri culinare”

Cătălin Botezatu a făcut praf sistemul sanitar din România: Dacă nu ai bani, mori!
Sursa: Colaj Substantial

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general… mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.” a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars, conform Spynews.

Chiar dacă este nevoit să țină un regim alimentar, Cătălin Botezatu spune că este bine. Dacă nu ar fi fost, nu și-ar mai fi făcut apariția la tot felul de evenimente. Cu toate acestea, îi este destul de greu să țină acest regim, având în vedere că majoritatea timpului și-o petrece prin hoteluri.

„Toată lumea mă întreabă lucrul asta. Sunt bine! Sunt ok! Că dacă nu aș fi nu aș ieși. Sunt ok, am grijă de mine, mai puțin de regimul meu pentru că trebuie să țin un regim. E greu în cazul de față stând numai în hoteluri și e greu să ții un regim, dar există restaurante care te pot ajuta în acest sens și mă odihnesc atât de mult cât pot să mă odihnesc.” a mai spus Botezatu pentru sursa citată anterior

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.