Designerul a povestit cum a fost prins de o fostă iubită, după ce el a fost infidel.

În cadrul unui interviu, Cătălin Botezatu a mărturisit că a înșelat în aproape toate relații și chiar a fost prins de fosta sa iubită. Deși o iubea pe femeie cu care avea o relație, se pare că distanța l-a determinat să fie infidel. 

Cătălin Botezatu și-a înșelat o fostă iubită cu care era împreună de 8 ani

Designerul a mărturisit că a fost fidel în relațiile în care s-a simțit bine, pe când în celelalte, a ales să fie infidel. Iubita de la acea vreme decise să se stabilească în altă țară, în timp ce el a rămas în România. Cum partenera de viață era plecată în străinătate, nu avea cum să afle de întâlnire. Doar că prietenii designerului i-a spus femeii despre întâlnire. 
@video.clipuri1 #catalinbotezatu #interviu #2022 #fy #foryou #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

„Tot timpul. Eu nu sunt căsătorit, am avut relații, am avut iubite, dar să știi că atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce îmi trebuie, nu am mai înșelat.

Am fost prins o dată, la începutul vieții și iubirilor mele, cea mai lungă relație a mea de 8 ani. Am înșelat pentru că era distanța. Plecase la un moment dat din țară și necesități, dar m-a prins, din cauza prietenilor buni, care i-au dat raportul” ,a povestit Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu.

Designerul a mărturisit că, în opinia sa, femeile pot să calce strâmb fără ca măcar partenerul de viață să își dea seama. Lucrurile nu stau așa și în cazul bărbaților. Ei fac în așa fel și mai degrabă se dau de gol, este de părere Cătălin Botezatu.

Dar nu trebuie neglijate nici motivele care îi determină pe oameni să fie infideli. Dacă unii bărbați mizează pe noutate și tentație, la femei este vorba mai degrabă de o formă de răzbunare.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.