Ultima perioadă a fost una plină cu de toate pentru Cătălin Bordea și spunem asta pentru că stand up-erul a trecut printr-un carusel de emoții și trăiri.

Din păcate, nu a avut prea mult timp la dispoziție să se bucure de victoria din „America Express”, căci Livia i-a dat una dinrre cele mai proaste vești.

Cătălin Bordea credea că și-a găsit sufletul pereche alături de care să îmbătrânească. El și Livia se cunoșteau de mai bine de 9 ani, iar în tot acest timp ambii au dat semne că sunt făcuți unul pentru celălalt. Din păcate, la scurt timp după ce comediantul a revenit din „America Express”, au început și problemele.

Inițial, Cătălin Bordea trebuia să plece pe „Drumul Aurului” cu soția lui, dar se pare că a intervenit ceva pe ultima sută de metri și a fost nevoit să plece cu Nelu Cortea. Însă, cât timp el a fost plecat la capătul lumii, se pare că soția lui nu a stat degeaba și și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat.

Cătălin Bordea, ironie fină la adresa fostei soții după ce l-a înșelat. „Am ținut-o departe de scaieți și mărăcini”
Social media

Bordea a fost profund dezamăgit de Livia

Zilele trecute, Livia, fostă Bordea a fost surprinsă alături de nimeni altul decât artistul Spike. Nimic neobișnuit până aici, doar că durerea a fost și mai mare pentru Bordea, căci Spike era un foarte bun prieten de-ai lui. Ba chiar i-a fost cavaler de onoare la nuntă, iar acum i-a suflat soția.

Momentul despărțirii a fost unul foarte greu pentru comediant care a încercat să își revină cât mai repede, inclusiv apelând la ajutor specializat. Acum, se pare că este mult mai bine și nici nu se mai gândește prea mult la Livia. Însă, are anumite momente în care îi scapă anumite ironii la adresa ei.

„Eu n-am fost înșelat niciodată. Pe mine toate m-au respectat. Au fost recunoscătoare, au înțeles că iubirea e iubire, valorile sunt valori. Le țineam departe de scaieți, de mărăcini”, a spus Cătălin, făcând aluzie la faptul că numele din buletin al lui Spike este Paul Mărăcine.