Află unde va mai putea fi urmărit Cătălin Bordea.

Se pare că lucrurile merg tot mai bine pe plan profesional pentru Cătălin Bordea! Fostul co-prezentator de la „Xtra Night Show” a fost cooptat într-un nou proiect de televiziune. În curând, Bordea va putea fi urmărit de telespectatori într-una dintre emisiunile Antenei 1. Nu, nu este vorba despre Asia Express!

După ce a plecat din emisiunea moderată de Dan Capatos, Cătălin Bordea a avut parte numai de proiecte noi. În luna mai a anului trecut a plecat în America Express, iar acum, va ocupa scaunul de jurat în cadrul emisiunii „iUmor”. Astfel, juriul show-ului va fi format din Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Dan Cortea.

Cătălin Bordea: „Îmi doresc foarte tare să mă distrez”

Sursa: captură TV

Referitor la acest nou proiect, Cătălin Bordea spune că este bucuros să fie la masa juriului alături de Cortea, Delia și Cheloo. Este cu atât mai fericit cu cât face parte din acest proiect cu Cortea, lucru ce-l face să fie mai relaxat, după cum chiar el declară. Referitor la veteranii show-ului, Delia și Cheloo, Cătălin Bordea are doar cuvinte de laudă la adresa lor.

„În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, și pe Delia, și pe Cheloo îi cunosc de mult timp și nu mă tem de ei, ci de concurenți, pentru că știu celelalte sezoane iUmor și este total imprevizibil. Dar… îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine. Tot ce îmi doresc foarte tare este să mă distrez – asta este prioritatea nr. 1″. a declarat Cătălin Bordea, potrivit a1.ro

Premiera noului sezon al emisiunii „iUmor” va avea loc sâmbătă, 11 februarie de la ora 20:30 pe Antena 1. Acesta este un element de noutate, dincolo de schimbările suferite la masa juraților, căci, până acum, show-ul era difuzat duminica.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.