În urmă cu doi ani, în plină pandemie, Florin Ristei și-a luat inima-n dinți și a pus bazele uneia dintre cele mai riscante afaceri. În timp ce toată lumea își închidea restaurantele, Ristei urma să deschidă unul. Și nu oriunde, ci chiar în una dintre cele mai râvnite zone.
Florin Ristei a trecut de doi ani în portofoliul de realizări și restaurantul Naive. Artistul a fost tentat de mult timp să își deschidă o astfel de afacere, dar a crezut că nu este suficient de bun pentru asta. Florin cânta adesea în clubul unui priten de-ai lui și tot el a fost cel care l-a încurajat să facă acest pas.
Artistul a început lucrările înainte de pandemie. Ironia sorții a făcut ca marea deschidere să aibă loc în anul pandemiei. Ristei nu s-a plâns deloc, din contră. Acesta a respectat normele impuse de autorități și nu a ieșit deloc în pierdere. Clienții au fost mereu numeroși la Naive, mai ales că locația este una foarte selectă.
Florin Ristei și-a deschis restaurant pentru cei mai pretențioși
Florin Ristei a pus mâna pe una dintre cele mai râvnite locații din Capitală, iar asta pentru că este chiar în buricul Bucureștiului. Situat la ultimul etaj al fostului magazin București, Naive le oferă celor care le trec pragul o priveliște uimitoare deasupra Capitalei.
Florin Ristei a gândit totul în detalii, chiar și meniul. Inițial, acesta a vrut să creeze o poveste în jurul fiecărui preparat. Din păcate, nu a prins atât de bine precum se aștepta. Apoi, artistul a schimbat strategia. Florin a mizat pe preparate sofisticate, care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi.
Astfel, la restaurantul juratului de la „X Factor” se pot găsi diferite feluri de supe cuprinse între 29 și 59 de lei. Deserturile nu lipsesc nici ele și au prețuri începând de la 25 de lei. Totuși faimoasele fripturi de vită fac senzație la Naive. Pentru o astfel de friptură bine pregătită de unii dintre cei mai buni bucătari, pofticioșii trebuie să scoată din buzunar 149 de lei.