Prețurile de cazare în hotelul afaceristului sunt surprinzătoare, mai ales pentru una dintre cele mai scumpe perioade ale verii, luna iulie.

Cristi Borcea a ieșit din lumea fotbalului, dar și-a îndreptate atenția spre afaceri din alte domenii. Pe lângă imobiliare, fostul patron de la Dinamo are pe litoral un hotel de 3 stele. Unitatea de cazare este localizată în Olimp și pune la dispoziția turiștilor o serie de facilități atractive. De administrarea acestui hotel se ocupă chiar partenera lui de viață.

Valentina Pelinel, delegată de Borcea pentru a se ocupa de hotel

Hotelul deținut de afacerist în sudul litoralului funcționează de ani buni. Acesta este localizat la 100 de metri de plajă. Construită pe 13 etaje, locația oferă o priveliște splendidă. Din 2012 și până în prezent, an de an au fost aduse îmbunătățiri în cadrul acestuia. Cea care se ocupă direct de bunul mers al lucrurilor în hotel este Valentina. Vedeta ajunge pe litoral cu mult timp înainte de deschiderea sezonului pentru a pregăti cu mare atenție toate detaliile. Partenerul ei de viață îi oferă acesteia toată încrederea necesară pentru a conduce unitatea de cazare.

Sursa foto: Instagram

Rezultatele muncii fostului manechin se văd din plin, iar acest lucru reiese din numeroasele recenzii pozitive pe care hotelul le are. Turiștii care s-au cazat acolo au doar cuvinte de laudă legate de curățenie, dar și despre meniul bogat și variat.

Sursa foto: Instagram

Prețuri atractive

Este deja cunoscut faptul că cea mai scumpă perioadă a verii este luna iulie. În vârf de sezon, tarifele de cazare sunt mai piperate decât în iunie și august. În cadrul hotelului lui Borcea, prețurile sunt destul de  avantajoase și în această perioadă. Pentru finalul lunii iulie, doi adulți cu un copil mai mic de 6 ani pot achita pentru 3 nopți de cazare în jur de 1500 de lei. În nordul litoralului, este dificil de găsit o locație cu astfel de tarife.

Valentina și Cristi Borcea stau toată vara la mare, acolo unde au grijă ca totul să fie pe placul turiștilor.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.