Dani Oțil demonstrează de câțiva ani că poate face mai multe lucruri și pe toate foarte bine. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 deține unul dintre cele mai bune restaurante din Capitală. Situat în una dintre zone de „fiță” ale Bucureștiului, localul are un meniu aparte, chiar și pentru cei mai pretențioși.
Dani Oțil a trecut de ceva vreme în CV-ul său și calificarea de om de afaceri. Soțul Gabrielei Prisăcariu și-a transformat una dintre pasiuni într-o afacere profitabilă. Este vorba despre restaurantul său situat în una dintre cele mai bune, dar și tranzitate zone din București. Zilnic, la The Grill vin clienți numai unul și unul, pe care matinalul îi răsfață cu preparate alese.
La restaurantul lui Dani Oțil, mâncarea vorbește de la sine. Toți cei care au avut ocazia să ajungă, măcar o dată la celebrul local, au avut numai cuvinte de laudă la adresa preparatelor, dar și a personalului. Prezentatorul a încercar să împace și capra și varza, astfel că, în meniul său, se regăsesc feluri de mâncare simple, dar și variante mai sofisticate.
Restaurantul lui Dani Oțil atrage pofticioșii ca un magnet
La fel ca majoritatea localurilor care se respectă, The Grill are în meniu și opțiunea de mic dejun. Acesta poate fi servit zilnic, între orele 9-13. Meniul poate fi și unul personalizat, în funcție de gusturile fiecăruia. Cei care vor să își înceapă dimineața cu mâncarea de la The Grill, au de unde alege.
Dani Oțil are în oferta restaurantului său budincă de chia la 36 de lei, clătite cu Nutella și banane la 39 de lei, dar și omletă, tot la 39 de lei. Pentru cei care preferă ceva sofisticat, meniul The Grill propune ouă cu avocado la 54 de lei sau toast guacamole la 54 de lei.
Cele mai scumpe variante de mic dejun sunt toastul cu somon și sparanghelul cu somon, ambele la 68 de lei.