Petrecerile de pe litoral sunt în toi, iar turiștii ce se află acum la Marea Neagră se pot bucura de numeroase concert. Fanii lui Theo Rose, ai lui Bogdan de la Ploiești sau cei ai lui YNY Sebi sunt norocoșii acestei săptămâni. Cei trei artiști se reunesc pe litoral și vor susține un concert de zile mari. Cât trebuie să scoată din buzunar cei care vor să îi vadă.

În stațiunea Mamaia distracția este în toi, iar în această săptămână voia bună este asigurată de trei dintre cei mai populari artiști ai momentului. Theo Rose și Bogdan de la Ploiești se reunesc pe scenă și își vor încânta publicul. Mai mult, cei doi o să fie însoțiți și de cel mai apreciat trapper, YNY Sebi. Artiști se vor uni pentru prima data pe scenă în această formulă, în clubul Breeze din Mamaia Nord.

Cei cărora le surâde ideea de o seară de distracție alături de cei trei nici nu trebuie să bage adânc mâna în buzunare. Prețul biletelor este unul acceptabil, iar fanii cu siguranță le vor epuiza rapid. Mai exact, prețul unui bilet pentru minori este de 90 de lei, iar cel pentru adulți este 100 de lei. Cei care sunt puțin mai darnici și își doresc să stea la zona VIP, trebuie să dea 150 lei.

Cât te costă să-i vezi pe Theo Rose, BDLP și YNY Sebi, la Breeze Mamaia. Ce preț au biletele. FOTO

Stațiunea Mamaia scade prețurile

Cei care se află pe litoral acum beneficiază de o vacanță mai ieftină. Dacă la începutul sezonului estival turiștii s-au lovit de clasicele prețuri ridicate în stațiunea Mamaia, acum cei de pe litoral au parte de o surpriză. Se pare că prețurile au scăzut, iar asta se vede cel mai bine în cazul șezlongurilor. La începutul sezonului un loc la malul mării îi costa pe turiști între 80 și 150 de lei.

Acum, prețurile în celebra stațiune sunt cu mult mai mici. Mai exact, pentru un șezlong turiștii trebuie să scotă din buzunar 25 de lei și primesc gratis și ceva de băut, la alegere. Se poate opta pentru suc, apă sau o cafea, în funcție de preferințele fiecăruia.

În zona de nord a stațiunii, turiștii trebuie să dea pentru un șezlong 50 de lei. Iar în zona plajelor de la cluburile de fițe, precum Nuba, Loft sau Fratelli prețul ajunge la 60 de lei.