Află ce sumă trebuie să pui la bătaie dacă vrei să te bucuri de noaptea dintre ani în cadrul locației exclusiviste deținute de iubitul Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău a intrat în domeniul organizării de evenimente abia în urmă cu un an și jumătate. Afaceristul a pus bazele unui centru de evenimente luxos situat la o mică distanță de Capitală.

După un sezon întreg de nunți și botezuri, milionarul se pregătește să dea lovitura și de Revelion.

Ce preț are biletul de participare

Gabi Bădălău are o echipă întreagă care se ocupă de buna funcționare a restaurantului lui destinat evenimentelor mari. Alături de profesioniștii cu care lucrează, afaceristul a pus la cale o petrecere de pomină pentru noaptea dintre ani. Astfel, cei care vor să se distreze pe muzică bună și alături de cei dragi pot lua parte la aceasta.

De altfel, meniul servit la Revelionul lui Gabi Bădălău este de asemenea de 5 stele.

Invitații vor degusta mâncăruri cu specific mediteranean și deserturi pe măsură. Incluse in pachet vor fi și băuturile service pe parcursul nopții.

Roxana Vașniuc va fi prezentatoarea serii de excepție pe care afaceristul și echipa lui o promit. De altfel, Nicole Cherry va încinge atmosfera cu piesele ei. Petrecăreților nu le va lipsi nici muzica populară. Valentin Sanfira va cânta de asemenea în cadrul petrecerii. De altfel, organizatorii ai pregătit și un program de muzică grecească.

Pentru toate acestea, prețul de participare pentru o singură persoană este de 650 de lei.

Locația milionarului găzduiește și o petrecere de Crăciun

Gabi Bădălău are o viziune de afaceri cât se poate de dezvoltată. Iubitul Biancăi Drăgușanu pune la cale și pentru ziua de Crăciun un eveniment cu ștaif. Astfel, deși mulți bucureșteni aleg să petreacă în stațiuni Crăciunul sau chiar acasă, Gabi Bădălau vine în întâmpinarea doritorilor cu o petrecere corporate. Cei prezenți ar urma să se bucure de un foc de tabără, muzică bună, cadru spectaculos și bucate alese.

Domeniul afaceristului se întinde pe o suprafață de 990 mp.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.