Turiștii se înghesuie să achiziționeze un sejur în unitatea de cazare pe care vedeta o deține

Numeroase vedete din România au optat ca pe a fi în lumina reflectoarelor să aibă o sursă de venit în plus. Printre acestea se numără și Carmen de la Sălciua. După ce s-a căsătorit, artista a devenit proprietara unei pensiuni luxoase din Alba Iulia.

Carmen de la Sălciua s-a implicat și în turism

Vedeta a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani și a ajuns să aibă succes din prima. Cu toate că face bani frumoși din muzică, artista are acum o afacere în plus. Asta pentru că actualul ei soț o deținea încă de dinainte ca ei să fie împreună.

Social media

Marian Corcheș este proprietarul unei pensiuni din Alba Iulia. Astfel, după ce el și Carmen și-au unit destinele, vedeta a devenit de asemenea deținătoare a unității. Decisă să facă acest business să meargă ca pe roate, cântăreața a avut ideea de a renova camere și a le da un aer modern. De altfel, locația a fost inclusă recent pe cea mai mare platformă de rezervări, booking.com.

Inițiativa cântăreței a dat roade, astfel că, afacerea merge ca pe roate acum. Cei care vor să se cazeze în cadrul acesteia trebuie să scoată din buzunar minim 200 de lei pe noapte de persoană. În acești bani este inclusă cazarea și micul dejun.

De altfel, cei care poposesc la pensiunea artistei au toate șansele să se întâlnească față în față cu ea.

Artista s-a căsătorit în mare secret

Vedeta și-a unit de curând destinul cu partenerul ei de viață. Nunta a fost pusă la cale în mare secret. Fanii artistei au aflat că aceasta se căsătorește chiar în ziua nunții.

Carmen de la Sălciua își dorește si un copil, cel puțin acest lucru a lăsat de înțeles pe Instagram. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ei că așteaptă să primească această binecuvântare.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.