Vedeta a divulgat prețul costumației sale

RAVA este unul dintre cei mai apreciați trapperi de la ora actuală din România. Tânărul a rupt topurile muzicale cu piesa „Giulești-Crângași”. Totodată, a obținut un succes răsunător datorită platformelor de socializare. Este aproape imposibil să scrolezi pe TikTok și să nu găsești un videoclip care îl are protagonist pe cântăreț. La festivalul de la Untold, RAVA a dezvăluit costurile vestimentației sale. Iată cât investește vedeta în imaginea sa. 

Prețurile ținutei, pe măsura așteptărilor

Trapperul lucrează cu Lu-K Beats iar asta spune multe despre capacitatea și mirosul lui Luca de a găsi noi artiști. Dar asta e altă poveste. În ultimul timp, RAVA a scos piese cu unii dintre cei mai în vogă cântăreți de la noi: Azteca, Amuly, Killa Fonic. Killa a spus chiar și într-un interviu că RAVA e unul dintre preferații lui din România.

Printre artiștii care au luat parte la evenimentul de amploare de la Cluj Napoca, de săptămâna trecută, s-a numărat și RAVA. Trapperul a făcut senzație. Au apărut în mediul online numeroase videoclipuri cu reprezentația acestuia, dar și cu scandările fanilor săi.

Nici el nu a scăpat de verificarea outfit-ului. Prin urmare, RAVA a dezvăluit cu lux de amănunte cum s-a pregătit pentru festival și cât a scos din buzunar pentru a se menține în topuri.

„Tricoul este de la Paris, făcut special pentru mine, a costat vreo 1500 de lei. Blugii, Redhouse, cam 4000 de lei. Cureaua a costat 5500 de lei, iar adidașii Jordan, vreo 6700 de lei. Lanțurile au fost 14700 de lei și mai aveam o brățară de 1500 de lei”, a declarat RAVA.

@66.razvan #5pasidebine #4226pana_ma_bag_in_mormant #rava #4226 #viral #outfit #viral ##foryou #fypシ @ravanelli4226 ♬ sunet original – 66.razvan


Totodată, artistul a mărturisit că urmează o serie de piese neașteptate, speciale pentru fanii săi. Mai mult decât atât, în decursul acestui an, vedeta va lansa un nou album, iar anul viitor va aduce în atenția publicului său un album solo, la fel de surprinzător.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii