Blondina Loredana Chivu a postat la Story, pe pagina sa de Instagram, o video cu o pereche de încălțăminte. Vedeta și-a deschis cadourile aduse de Moș Nicolae , în care le prezenta internauților cum arată noii adidași ai acesteia.

Detaliul care a sărit în ochi. Se pare că blondina trăiește pe „picior mare”, atât la propriu, cât și la figurat. Mulți au rămas surprinși când au văzut ce număr poartă Loredana Chivu la încălțăminte.

Loredana Chivu trăiește pe „picior mare”

Loredana Chivu a pus un Story pe Instagram în care desface cutia cu noua pereche de adidași Balenciaga. În timp ce blondina se bucura de noua încălțăminte, un detaliu a sărit în ochi. Se pare că vedeta poartă la picior numărul 39. Putem spune că Loredana trăiește pe picior mare.

 Cât poarta Loredana chivu la încălțăminte. Trăiește sau nu pe “picior mare”, la propriu? Foto
Instagram

Din ce își câștigă vedeta banii. Loredana Chivu a surprins pe toată lumea când a spus cu ce se ocupă

Blondina a dat cărțile pe față. Pentru a închide gura curioșilor, Loredana Chivu a spus că ocupația ei este aceea de director de marketing. Vedeta a spulberat zvonurile conform cărora gurile rele spun că aceasta ar primi cadouri scumpe, din partea bărbaților. Chiar mai mult, Loredana a spus că și-a achiziționat din banii săi ultima mașină, care a valorat suma de 380.000 de euro.

„Mi-am cumpărat-o singură (n.r. noua mașină). Voi nu știți că eu sunt și director de marketing la o firmă, fac foarte multe lucruri, chiar dacă nu le arăt pe toate. Salariul meu nu știu dacă e ok să-l spun. E foarte bun”, a declarat Loredana Chivu la „Showbiz Report”

3.Ce studii are Loredana Chivu

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta este. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat blondina, într-o emisiune de la Antena Stars.