Lux în pandemie pentru Vlăduța Lupău! Artista și soțul său, Adrian Rus, se distrează în Seychelles.

Artista Vlăduța Lupău și soțul său, fostul fotbalist Adrian Rus, au părăsit plaiurile mioritice și au pășit pe tărâmul exotic al insulei Seychelles. Aceasta a ales să se bucure de relaxare, să scape de stres, să stea departe de frigul din România, să profite unul de prezența celuilalt la maximum și, pentru scurt timp, să lase cariera pe plan secundar. Îndrăgita cântăreață se distrează în aceste zile în Four Seasons Resort Seychelles din Africa de Est. Aceasta îi ține la curent pe fanii ei de pe Instagram, împărtășindu-le imagini cu locația superbă în care se află.

Întinsă pe plajă într-o rochie verde și înconjurată de peisajul exotic, Vlăduța Lupău a atras privirile cu delicatețea și frumusețea sa, strângând rapid un număr foarte mare de aprecieri. La descrierea fotografiei, aceasta a postat „Mmmmbună dimineața”, semn că se bucură de soare, bronz și mare din plin.

Vlăduța Lupău a pășit pe tărâmul exotic al insulei Seychelles
Vlăduța Lupău în vacanță de lux la Seychelles/ sursa foto: instagram

„Sunt o femeie bogată, pentru că am un bărbat cu inima bogată”, a declarat cântăreața de muzică populară pe Instagram.

A lăsat loc de mister artista privind prețul sejurului în Seychelles?

Până acum, s-a dovedit a fi o vacanță luxoasă, pentru că Vlăduța Lupău a făcut un tur al locuinței în care este cazată împreună cu soțul său, Adrian Rus, unde se observă că totul este de bun augur. În Seychelles, sunt și cazări ieftine, de exemplu 900 de lei/noapte sau 2000 lei/noapte. Resortul în care artista Vlăduța Lupău a ales să meargă ajunge chiar și la 10.000 lei/noapte sau poate chiar mai mult dacă este all inclusive.

De asemenea, aceasta a scris pe story că va rămâne cu Adrian Rus în acel resort 5 nopți, semn că prețul sejurului va fi unul destul de piperat, având în vedere faptul că vor să se mute la alt hotel după cele 5 nopți pe care le vor petrece în Four Seasons Resort Seychelles din Africa de Est.

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.