Reclamă
Reclamă

Andreea Tonciu a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, dar asta nu înseamnă că nu are activitate. Rebecca a început școala, iar provocările au venit la pachet și pentru ea. Și, pentru că este o mamă model, nu trece zi în care bruneta să nu își ducă fiica la școală.

Andreea Tonciu a luat pauză de la toate proiectele TV și a decis să se dedice 100% vieții personale, mai ales că Rebecca trece print-o perioadă în care are nevoie constantă de ea. Fiica vedetei a început școala, ceea ce înseamnă un nou program, o nouă etapă de acomodare prin care Andreea trece în același timp cu fiica ei.

În fiecare dimineață, bruneta se mobiliează și își duce fiica la școală. Deși este un program destul de solicitant, Andreei îi face plăcere să își conducă fiica la școală, mai ales că au o relație specială. Rebecca a moștenit de la mama ei dezinvoltura, așa că vedeta nu ratează nicio ocazie de a o filma și de a le arăta fanilor ce fată mare și frumoasă are.

Cât plătește Andreea Tonciu taxă la școala privată unde învață fiica ei. Vedeta face totul pentru Rebecca

Reclamă

Andreea Tonciu, cea mai bună decizie pentru fiica ei

Nu este deloc ușor să fii copil de vedetă, iar Andreea Tonciu și-a imaginat asta, așa că a stat și s-a asigurat că ia cea mai bună decizie pentru viitorul fiicei sale. Deși putea să o înscrie la o școală de stat, momentan, a ales ca Rebecca să urmeze cursurile unei școli private care îi permite să se dezvolte uimitor, pe toate planurile, nu doar pe cel educațional.

Astfel, anul acesta, Rebecca este elevă la Just4kids, o școală privată aleasă de multe vedete de la noi. Instituția de învățământ are planuri școlare pentru ciclul primar și gimnazial, dar și program prelungit. De exemplu, pentru ciclul primar cu program scurt de la 08:00 la 15:00, părinții plătesc 5.000 de euro pe an, iar pentru program lung, de la 08:00 la 16:00, taxa este de 6.000 de euro pe an.

Cât plătește Andreea Tonciu taxă la școala privată unde învață fiica ei. Vedeta face totul pentru Rebecca
just4kids.ro

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro