Reclamă
Reclamă

Cei doi artiști, Speak și Ștefania, au părăsit plaiurile mioritice și au pășit pe tărâmul exotic al insulei Seychelles. Aceștia au ales să se bucure de relaxare, să scape de stres, să stea departe de frigul din România, să profite unul de prezența celuilalt la maximum și, pentru scurt timp, să lase cariera pe plan secundar. Aceștia i-au ținut la curent pe fanii lor de pe Instagram, împărtășindu-le imagini cu locația superbă din Seychelles.

Se știe că luna ianuarie este cea mai iubită lună din an pentru artiști, pentru că este luna… vacanțelor. Pentru Speak și Ștefania, anul a început cu o vacanță de vis în Seychelles. Aventura acestora a început perfect, dar s-a terminat…catastrofal. După perioada petrecută în Seychelles, cei doi și-au dorit din tot sufletul să rămână pentru câteva zile și în Bali. Astfel, conform procedurii legale, aceștia au rămas în izolare 6 zile, urmând ca după cele 6 zile să fie testați pentru a putea merge în Bali. După cele 6 zile de stat în izolare, cei doi au aflat că sunt confirmați pozitiv. Au fost nevoiți să mai stea în carantină pentru o perioadă scurtă de timp. În această perioadă, Speak și Ștefania au relatat pe Instagram prietenilor săi virtuali prin ce momente dificile au trecut.

Cât plătesc Speak și Stefania pentru o noapte de cazare în vacanța de lux din Bali. Alții nu câștiga suma asta nici în jumătate de an!
Instagram

Aventura a început din nou pentru Speak și Ștefania

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost testați din nou și rezultatele au ieșit negativ. Astfel, Speak și Ștefania au plecat în mare grabă către Bali, pentru a-și continua superba vacanță. Sunt extrem de fericiți că au putut ieși din carantină mai devreme. Aceștia sunt pregătiți pentru cea mai frumoasă și spectaculoasă aventură în Bali.

Până acum, s-a dovedit a fi o vacanță luxoasă, pentru că Speak și Ștefania au făcut un tur al locuinței în care sunt cazați, unde se observă că totul este de bun augur. În Bali, sunt și cazări ieftine, de exemplu 100 de dolari pe noapte sau la hotelurile de lux, de cinci stele, unde costurile pot ajunge la 1500 de dolari pe o singură noapte.

Reclamă

„De când așteptam momentul ăsta. Ia uite. Se aud tot felul de sunete noaptea. Noi suntem în junglă în momentul ăsta. N-am cum să vă arăt, că e întuneric. Nu se vede nimic. Se aud tot felul de sunete, de la broaște… la sunete de păsări. E foarte zgomotoasă treaba. Mă rog, nu deranjantă, dar mereu ești…Și acum a început și să plouă un pic. Orice, dar să nu vină șerpi și nu cred că la înălțimea asta la care suntem noi că suntem pe un munte așa. Sa nu vină maimuțe că alea cică sunt ale dracu și își fură lucruri. Să mă trezesc cu vreo din aia în cameră că eu mor aici. Mor aici.”, a declarat Speak pe Instagram.

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro