Sensy este una dintre cele mai iubite influencerițe. Blondina a mărturisit recent că toți banii ei se duc pe îngrijire, pentru că imaginea ei contează cel mai mult. 

Sensy nu se uită la bani când vine vorba de imaginea ei

Multe doamne și domnișoare și-ar dori să fie în locul ei! Este vorba despre Sensy care este atentă la felul în care arată și investește toți banii în procedurile de înfrumusețare. În cadrul unui emisiuni difuzate de Antena Stars, aceasta a mărturisit că se gândește la o nouă intervenție estetică.

„Toți, pentru că practic cu asta mă ocup. Asta este imaginea mea și trebuie să am foarte mare grijă de ea, dar important este să nu se vadă, să fie totul foarte natural. Se vede ceva? Am o operație estetică, intenționez să o fac și pe a doua, dar să vedem, nu este o necesitate, este doar un moft la care tot mă gândesc, îmi doresc, pentru mine. Cei din jur spun că nu este nevoie, dar eu mi-o doresc”, a povestit Sensy, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Cât investește Sensy în procedurile de înfrumusețare. Blondina are de gând să își facă o nouă intervenție estetică
Instagram

Sensy a precizat că se gândește să apeleze la rinoplastie. Deși consideră că nu are nevoie, aceasta a precizat că acest lucru este mai mult o dorință decât o necesitate. Aceasta a fost întrebată și de viața sentimentală, iar blondina a mărturisit că nu a făcut niciodată compromisuri în dragoste. Un sacrificiu într-o relație ar fi un lucru negativ, în opinia influenceriței.

„Rinoplastie, mi-ar plăcea un pic mai mic, mai estetic așa, dar nu este o necesitate și nu știu dacă se va întâmpla, este doar așa, o dorință. Nu cred că am făcut niciun sacrificiu, cred că în dragoste nu se fac sacrificii, se fac doar mici compromisuri. Deja dacă se face un sacrificiu este ceva în neregulă, din punctul meu de vedere”, a precizat influencerița în cadrul aceleiași emisiuni.