Începe una dintre cele mai aglomerate perioade pentru vedetele din România

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că breasla artiștilor de la noi din țară are încasări mari însă doar în anumite perioade de peste an. Una dintre acestea se desfășoară în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, numărul concertelor și al evenimentelor private cresc din nou.Cele mai multe dintre vedetele de la noi sunt plecate de acasă toată luna Decembrie.

Cât încasează vedetele din România pentru a onora un eveniment

Andra

Este una dintre cele mai iubite vedete din România. Artista a ajuns la inimile fanilor cu talentul și vocea ei inconfundabilă. Andra este foarte căutată pentru evenimente, însă onorariul ei este unul pe măsură. Pentru 45 de minute de cântat, Andra poate cere și 15.000 de euro.

Smiley

La fel de plăcut publicului din România, Smiley are un buget substanțial pentru evenimente. La fel ca Andra, artistul poate semna contracte de 15.000 de euro pentru un program de 45 de minute.

Holograf ( Dan Bittman)

Holograf este una dintre cele mai îndrăgite trupe românești . Cu o vechime importantă în lumea muzicală, membrii formației cer pentru un program artistic 7000 de euro. De asemenea și Trupa Iris.

Oana Radu

Dintre vedetele de la noi, Oana Radu are un buget accesibil pentru evenimente. Aceasta este invitată des la zilele orașelor, la nunți, botezuri sau alte petreceri private. Oana are un onorariu de 3000 de euro.

Instagram

Theo Rose

Theo Rose a avut o ascensiune uriașă în muzică. Artista a dat lovitura când pe lângă muzica ușoară a ajuns să facă senzație și pe manele. Acest lucru i-a adus  și mai multă notorietate decât înainte. Astfel, Theo Rose se numără printre vedetele care fac un program muzical complet.Până acum câteva luni, artista încasa 5000 de euro pentru un program de 45 de minute.

Andreea Bălan

Vedeta a dezvăluit că a optat pentru a avea un onorariu accesibil. Acesta a fost strategia la care cântăreața a recurs pentru a avea succes. Astfel, pentru a cânta la o nuntă, Andreea Bălan semnează contracte pe 2500-3000 de euro.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.