Emisiunea „Insula iubirii”  a ajuns al sezonul cu numărul șase, iar fanii sunt încântați de producție, aducând audiențe uriașe postului de televiziune. La cârma show-ului se află încă de la început Radu Vâlcan. Vedeta este mereu alături de concurenți și îi ajută să își testeze relațiile. Cât încasează Radu Vâlcan pentru un sezon din „Insula iubirii”?

Radu Vâlcan este gazda emisiunii „Insula iubirii”  încă de la primul sezon. Vedeta Antena 1 pleacă în fiecare an pentru câteva săptămâni în Thailanda, acolo unde este martorul poveștilor de iubire și tentațiilor trăite de concurenți. Iar pentru munca depusă acesta primește o sumă frumoasă de bani, cu multe zerouri.

Potrivit informaților apărut în spațiul public în anul 2019, Radu Vâlcan și-a negociat mult contractul de la „Insula iubirii”, iar la final a reușit să obțină ce și-a dorit. Se pare că prezentatorul ar încasa 10.000 de euro pentru fiecare sezon din celebra emisiune.

Cât încasează Radu Vâlcan pentru un sezon din „Insula iubirii”! Soțul Adelei Popescu și-a negociat bine contractul
Social media

Radul Vâlcan, despre „Insula iubirii”

Radu Vâlcan s-a arătat mereu încântat de proiectul pe care îl prezintă. Acesta vede experiența concurenților de pe „Insula iubirii” ca un test suprem al relație și un bun instrument de analiză asupra vieții de cuplu. Tot ce se întâmplă în Thailanda ajută concurenții să vadă adevărata față a partenerului lor și să înțeleagă stadiul în care se află relația.

„Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas.”, a declarat Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp.

Acum, „Insula iubirii” a ajuns la sezonul cu numărul șase și reușește să adune numeroși telespectatori în fața ecranelor. În acest an, cinci cupluri au mers în Thailanda pentru a-și testa relația și pentru a face față celor 20 de ispite.