Culiță Sterp a fost în centrul atenției întregii țări în ultimele zile. Canalele media au transmis îndeaproape detalii legate de accidentul provocat de acesta. Mai mult, reținerea artistului pentru 24 de ore a fost de asemenea mediatizată.  Dincolo de toate acestea, viața artistului merge mai departe. Astfel, acesta are de onorat evenimente la care este invitat să cânte.

Ce sumă cere cântărețul pentru a participa la o nuntă?

Culiță Sterp s-a lansat în muzică alături de fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. Deși drumurile lor s-au separat, ambii au rămas la fel de iubiți de public. Cei doi fac parte din generația actuală a artiștilor care cântă muzică de petrecere. Astfel, niciodată nu duc lipsă de evenimente.

Culiță Sterp bate recordul la frecvența evenimentelor pe care trebuie să le onoreze. Artistul străbate țara în lung și în lat, dar și străinătatea. Acesta este deseori invitat să cânte inclusiv pentru românii din diaspora.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Manelistul se respectă atunci când vine vorba de onorariu. Culiță Sterp cere minim 5000 de euro pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Acesta ia parte la evenimente întotdeauna alături de formația lui.

Pentru acești bani, Culiță cântă în cadrul întregului eveniment. Pentru aceeași sumă însă, alți mari artiști din România concertează doar câteva zeci de minute.

Imaginile cu artistul încătușat au isterizat internetul

Culiță Sterp a fost zilele trecute protagonistului unei eveniment nefericit. Acesta a provocat un accident grav pe un bulevard din Cluj. În urma impactului o persoană a fost rănită.

Din nefericire, cântărețul a fugit de la locul faptei, iar acest lucru i-a complicat și mai mult situația. Astfel, ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Imaginile cu artistul încătușat pe holurile poliției au isterizat internetul.

Ce au furat hoții din casa lui Culiță Sterp! Artistul s-a ales cu o pagubă serioasă, iar tâlharii s-au îmbogățit Social media

Fanii manelistului s-au arătat indignați de procedura pusă în aplicare de oamenii legii. Aceștia au susținut că mulți infractori au parte de un tratament mai „prietenos” decât Culiță.