Circulă numeroase variante despre salariile celor mai faimoși artiști din țara noastră. Cu toții știm că Andra este extrem de discretă atunci când vine vorba despre veniturile încasate. Cu toate acestea, pe buzele tutoror a fost întrebarea cât încasează Andra la „Românii au talent”. Andra se numără printre artiștii care sunt cel mai bine plătiți în România. În calitate de jurat în cadrul emisiunii mai sus menționate, câștigă între 8.000 – 10.000 euro, iar pentru un concert aceasta încasează 6.000 euro.

Andra a demonstrat, de-a lungul timpului,că știe să „producă” foarte mulți bani din muzică. Talentul, cât și vocea neinconfundabilă o recomandă. Cu o voce și un timbru vocal aparte, Andra s-a remarcat din prima clipă în lumea mondenă a țării noastre. A trăit perioade de glorie. A lansat hit după hit, iar acum se mândrește cu o avere pe care oamenii de rând nici nu și-ar putea-o imagina.

Cât încasează Andra, la „Românii au talent”. Suma fabuloasă pe care o primește lună de lună
ProTv

Andra, bucuroasă de un succes financiar de proporții

Soția lui Cătălin Măruță are cântări atât în țară, cât și în străinătate. Cu repertoriu bogat, superba cântăreață câștigă sume colosale doar dintr-o cântare, nemaifiind de mirare că se numără printre cei mai ceruți artiști din țara noastră.

Cât câștigă Andra pe lună?

Cântăreața câștigă foarte mulți bani din cântări. Conform diferitelor surse din industria muzicală a țării noastre, tarifele impuse de Andra ajung undeva la 6000 de euro. Pe lângă încasările de evenimente și concerte, Andra primește un salariu colosal la Pro TV, de la emisiunea „Românii au talent”. În cadrul emisiunii, aceasta are rolul de jurat. Andra nu încasează mai puțin de 10.000 de euro lunar.

Veniturile vestitei artiste cresc remarcabil de la o lună la alta.