Florin Piersic este întotdeauna prezent în show-urile de Crăciun și de Revelion difuzate de Antena 1. Colaborarea dintre Dan Negru și marele actor continuă și în acest an. Însă, lucrurile se desfășoară diferit. Prezentatorul TV a declarat în cadrul unui interviu că programul de Crăciun nu se va mai filma în România, ci tocmai în Emiratele Arabe Unite. 

Dan Negru va filma în Dubai

Instagram

Anul acesta, Dan Negru va filma ediția specială de Crăciun în Dubai. Florin Piersic îi va fi alături, iar filmările vor se desfășura pe următoarele a câtorva zile în trei locații exclusiviste. Celebrul prezentator este extrem de fericit de noul format în care se va desfășura show-ul.

„Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care se întâlnesc. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate. Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: „E Burj al- Arab-ul românilor”. Au înțeles din prima”,  a declarat Dan Negru pentru impact.ro

Florin Piersic prezent și anul acesta la show-urile lui Dan Negru

Dan Negru spune că nu vrea să renunțe la prezența lui Florin Piersic în show-urile sale. Astfel că, interviul cu marele actor va avea loc și anul acesta.

”Am și o poveste de Crăciun care arată puterea brandului Piersic. Anul trecut, am propus emisiunea cu Florin unei televiziuni generaliste, care na vrut-o, așa că am difuzat-o pe o televiziune mai mică, de știri. În seara de Crăciun, televiziunea mai mică a fost lider de piață cu show-ul cu Florin ( nr- a înregistrat share 18), și a bătut-o în audiențe tv pe aia mare, generalistă. Asta însemnă brandul lui Florin. Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și toți mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor” , a mai mărturisit celebrul prezentator pentru impact.ro

Florin Piersic nu dorește bani pentru aparițiile sale. Marele actor spune că vine mai mult pentru a se distra. De, asemenea, acesta este invitatul lui Dan Negru și în programul de revelion.

”Florin Piersic nu dorește bani, a spus că vine la filmări de plăcere, ca să distreze românii, în Noaptea dintre Ani. Îl va aduce cineva cu mașina, de la Cluj, iar pe cele șederii la București va beneficia de un adevărat răsfăț, din partea organizatorilor” , au declarat surse din Antena 1, pentru impact.ro.