Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cuplurile cele mai longevive din showbiz-ul autohton.

Cei doi se înțeleg de minune și și-au asumat de ani buni responsabilitate de a-și crește și forma copiii în cel mai bun mod. Cei șase copiii ai cuplului sunt deja la școală, iar asta înseamnă o cheltuială destul de mare pentru bugetul familiei.

Anca Serea este un exemplu pentru cei care o urmăresc în online și nu numai. De-a lungul timpului, Anca a reușit să îmbine utilul cu plăcutul și a făcut în așa fel încât să nu neglijeze niciun plan, în special, pe cel personal.

Vedeta a cochetat cu diverse proiecte TV, dar în măsura în care timpul i-a permis și spunem asta pentru că aceasta are acasă șase copii de care este responsabilă. Adi Sînă este din ce în ce mai plecat de acasă, așa că a rămas în sarcina Ancăi să aibă grijă de cei șase copii ai săi.

Cei care îl urmăresc pe Adi Sînă știu foarte bine faptul că acesta are din ce în ce mai multe concerte în India. Acolo, artistul este chemat să facă atmosferă la nunți, iar remunerația este una pe măsură. Dar, nici cheltuielile nu sunt deloc unele mici.

Cât îi costă pe Anca Serea și pe Adi Sînă școlarizarea celor șase copii. „Merită orice investiție”
Social media

Familia Sînă pune educația pe primul loc

Cei șase copii ai Ancăi și ai lui Adi Sînă sunt la școală și nu la cele de stat, ci la cele private. Cuplul a analizat foarte bine oferta școlară și s-au asigurat că aleg cele mai bune școli pentru copiii lor. Aceștia învăță la una dintre cele mai prestigioase școli private din Capitală, o școală unde majoritatea vedetelor își trimit copiii să învețe.

Recent, Anca a fost întrebată la ce sumă se ridică taxa de școlarizare a copiilor ei, mai ales că sunt mulți la număr. Vedeta nu a oferit o cifră exactă, dar a dat se înțeles că este o investiție substanțială.

„Sunt niște fonduri mari, dar merită, categoric. Suntem foarte mulțumiți de nivelul de educație primit de copiii noștri și indiferent de ce înseamnă eforturile financiare, consider că investiția în educație este cea mai importantă. Până la urmă, suntem părinți asumați, muncim pentru asta.”, a spus Anca pentru cancan.ro.