”Românii au talent” este o emisiune difuzată pe postul de televiziune Pro Tv în care, români de pretutindeni, și nu numai, vin în fața țării și a juraților pentru a-și prezenta talentele. Unele dintre acestea lasă mută de uimire o țară întreagă, altele, trebuie să recunoaștem, nu pot fi ridicate la rangul de talente sau, cel puțin, în cel mai fericit caz, ne oferă o doză de amuzament pe cinste.

Publicul, însă, este privat de ceea ce se întâmplă în culise în preajma lui Smiley și a lui Bartoș, astfel că aceștia văd ceea ce se întâmplă acolo abia după ce emisiunea este difuzată pe postul de televiziune Pro Tv.

Smiley este obișnuit să i se ceară foarte des autografe sau să face poze cu fanii care îi solicită acest lucru. Dat fiind faptul că este un cântăreț foarte cunoscut și foarte iubit de fanii lui, foarte muți tineri și-ar dori măcar să aibă ocazia să schimbe două vorbe cu el și, în mod cert, multă lume ș-ar dori să aibă succesul lui în industria muzicală și să-i calce pe urme. Cu toate acestea, de curând, Smiley a fost surprins de atitudinea unei fetițe de numai 9 ani din Bacău.

Ca orice concurent de la Românii au talent, Amalia Enache, o fetiță de 9 ani, trebuia să treacă mai întâi prin culise, loc în care se aflau iubiții Smiley și Pavel Bartoș, înainte de a intra pe scenă în fața juraților. AStfel că Amalia i-a lăsat mască pe cei doi prezentatori!

Smiley i-a oferit micuței concurente un salut politicos așa cum procedează în cazul tuturor concurenților, însă, Amalia a trecut pe lângă el ca și cum nici nu ar fi fost acolo. Fetița din Bacău a trecut fără să stea pe gânduri în fața juraților, oferind impresia că nici nu îl cunoaște pe faimosul cântăreț de la noi, Smiley. Cei doi prezentatori au rămas mască cu privire la atitudinea micuței Amalia. Jurații au văzut întreaga scenă, astfel că nici din această parte comentariile nu au întârziat să apară: ”Ia uite, nici nu i-a băgat în seamă”.