Maestrul Gherorghe Zamfir este extrem de fericit și se declară cu totul împlinit de când o are alături pe tânăra sa soție cu 44 de ani mai tânără decât el. Soția acestuia est nimeni alta decât Nicoleta Beca, cântăreață de muzică populară. Aceștia s-au căsătorit în anul 2016. Pentru Gheorghe Zamfir, supranumit ”regele naiului românesc”, este a doua căsnicie după cea cu Marie Noelle, o franțuzoaică.

Căsătoria dintre Gheroghe Zamfir și Nicoleta Beca a avut loc în anul 2016. Această veste i-a șocat pe foarte mulți oameni, dată fiind diferența atât de mare de vârstă dintre cei doi. Între aceștia există este o diferență de 44 de ani.

”Nu am purtat rochie de mireasă, ci costum popular. De altfel, toţi cei invitaţi au avut câte o piesă vestimentară specifică portului tradiţional”, a declarat soția lui Gheorghe Zamfir.

Cei doi soți s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2008 într-o emisiunea. În acea vreme, Gheorghe Zamfir este încă legat de Marie Noelle prin căsătorie. În anul 2015, aceștia au divorțat.

Gheorghe Zamfir și soția sa

Căsătoria dintre Gheorghe Zamfir și tânăra lui soție a avut loc la un an după divorțul acestuia. Cu toate acestea, cei doi s-au afișat împreună abia după mulți ani, mai exact în anul 2018 la un festival de folclor.

Gheorghe Zamfir și Marie Noelle s-au întâlnit pentru prima oară în anul 1989 în Franța. După 5 ani de relație, aceștia hotărăsc să se căsătorească, mariajul lor durând timp de 16 ani. Divorțul de Marie Noelle s-a încheiat cu un adevărat scandal. Marele artist a fost acuzat de fosta sa soție de infidelitate și de maltratare, astfel că aceasta a înaintat cererea de divorț. Inițial, acesta era nevoit să-i plătească soței, lună de lună, suma uriașă de 5 300 de euro, însă, în urma mai multor discuții, s-a ajuns la suma de 1 500 de euro.

Gheorghe Zamfir are un fiu în vârstă de 33 de ani cu o altă femeie, aceasta fiind din Canada. Emmanuel Teodor are acum 33 de ani și locuiește în Montreal.