Antonia, apariție de senzație într-un body mulat. Artista, complimentată de fani pentru felul în care arată.

Antonia, mai sexy ca niciodată în ultima postare de pe Instagram

Artista Antonia nu ezită să își arate decolteul într-un body mulat. Aceasta a încărcat o poză pe Instagram care a strâns mii de aprecieri. Alegând un make-up natural, cu părul prins, purtând un body verde și o pereche de pantaloni negri, artista le zâmbește fanilor. Poza a fost însoțită de următorul mesaj:

„Green is the prime color of the world!” (Verdele este culoarea primară a lumii, trad.)

Antonia, felicitată de fani pentru felul în care arată

După ce artista a încărcat poza pe Instagram, fanii nu au ezitat să o felicite pe aceasta.

„Zici că ești o puștoaică de 17 ani”,  „Superbă”, „Deosebit de frumoasă”, „Cea mai frumoasă femeie româncă”, „Doamne, ce frumoasă ești”, „Ești bestială, chiar și fără machiaj”, „Perfectă” sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postarea Antoniei.

 Cât de sexy s-a pozat Antonia. Vedeta și-a expus silicoanele în cel mai adânc decolteu. FOTO
Instagram

Antonia refuză să îmbătrânească

Deși are 32 de ani și a dat naștere a trei copii, artista refuză să își arate vârsta. Postarea de astăzi nu este singura în care vedeta își afișează decolteul. Fanii acesteia sunt obișnuiti cu aparițiile sexy ale artistei. De curând, artista a lansat videoclipul melodiei „Amor”, o ocazie perfectă pentru artistă a-și etala frumusețea.

Artistă și mamă a trei copii, Antonia nu uită să aibă grijă de ea însăși. De multe ori, artista a fost considerată cea mai frumoasă femeie româncă. Frumusețea i-a adus Antoniei și contracte importante. Pe lângă cariera muzicală de succes, aceasta este și imaginea unor branduri de haine sau bijuterii din România.

Actualul partener de viață al Antoniei, Alex Velea, nu ezită să îi facă complimente pe social media celei care i-a dăruit doi băieți. Atunci când Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, postarea a fost însoțită de #comorileluivelea, semn că artistul este tare mândru de partenera sa.