Trebuie să aloci un buget generos în acest an pentru a crea decorul special de Crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, astfel că românii sunt în căutarea decorațiunilor perfecte. Când vine vorba despre brazii de Crăciun, gusturile nu se discută. De o parte sunt iubitorii bradului natural, iar de cealaltă, cei care aleg un exemplar artificial.

Brazii de Crăciun, mai scumpi ca în alți ani

Comercianții au o ofertă extrem de bogată în acest an, legat de brazii de Crăciun. Având în vedere că puterea de cumpărare a românilor a scăzut în ultimele luni, cu siguranță vânzările nu vor atinge cote maxime.

Prețul unui brad de Crăciun natural se regăsește pe piață pornind de la 300 de lei. Un exemplar de brad argintiu, înalt de 2 metri, ajunge și la 2000 de lei.

Dacă în trecut brazii artificiali aveau un preț foarte mic, lucrurile s-au schimbat. Aceștia sunt realizați din materiale mai calitative, imitând cu succes bradul natural. Astfel, aceștia au prețuri cuprinse între 250 și 4000 de lei. În funcție de înălțime și de calitate, costul acestora poate fi extrem de piperat.

Noua modă când vine vorba de brazii de Crăciun este să îi achiziționezi gata împodobiți. În acest caz, evident, costurile cresc semnificativ.

Avantajele de a alege un brad natural

Cu siguranță, mirosul bradului de Crăciun îți trezește cele mai frumoase amintiri. Se spune că nu simți sărbătorile în măreția lor dacă mirosul bradului natural lipsește.

Brazii de Crăciun naturali pot fi plantați după perioada sărbătorilor în curtea casei. Astfel, an de an în vei putea împodobi pentru a crea atmosfera „crăciunistică” și în exteriorul locuinței tale.

Avantajele achiziționării unui brad artificial

În ultimii ani, brazii artificiali au fost fabricați imitând cu succes exemplarele naturale. În plus, poți opta pentru a avea un brad „nins” în locuința ta. Bineînțeles, acest efect vine la pachet cu un cost în plus. De altfel, dacă investești într-un brad artificial în vei avea cu siguranță și în anii următori.

Unele persoane ale chiar să îl depoziteze gata împodobit. Astfel, în preajma Crăciunului nu va fi nevoie decât să îl despachetezi și să scapi de stresul decorării lui.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.