Dorian Popa a recuperat toți banii pe care nu i-a avut în copilărie.

Dorian Popa nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vloggerul are o armată de fani, iar munca lui este urmărită zilnic de sute de mii de admiratori. Acum, „domnul Hâtz” se bucură de succes mai mult ca niciodată, dar în copilărie lucrurile nu stăteau deloc atât de bine.

Dorian Popa trăiește viața la care a visat mereu. Artistul are tot ce își poate dori, de la bani, faimă și o familie care îi este mereu aproape. Vedeta recunoaște că nu i-a căzut nimic din cer, ci a muncit din greu pentru tot. Cel mai probabil, la fel ca în cazul multor celebrități, sărăcia din copilărie l-a ambiționat în prezent.

Dorian Popa s-a născut într-o familie obișnuită, simplă, din Constanța. Părinții lui au divorțat la un moment dat, așa că singura sursă de venit a lor a rămas Mamișor. Nici mama lui Dorian nu avea un salariu prea mare, mai ales că era profesoară. Tocmai de aceea, aceasta apela la măsuri extreme, iar una dintre ele a fost cea a descoperirii unui card de cumpărături.

Cât de sărac era Dorian Popa în copilărie. Artistul lua bani de pe cardul mamei sale fără ca ea să știe
social media

Dorian Popa, fiul risipitor

Pe vremea aceea, Dorian nu avea nici bani, dar nici noțiunea lor. Astfel, fără ca Mamișor să știe, acesta s-a dus și a retras 700 sau 800 de lei. Acela a fost momentul în care mama lui a luat foc și l-a făcut cu ou și oțet. Deși, poate pentru mulți nu este o sumă extraordinară, pentru Dorian și familia lui era ceva extrem de important.

Acum, vloggerul își amintește de acel moment cu zâmbetul pe buze, dar, cu ani în urmă, nu era deloc atât de amuzant. Dorian este recunoscător tuturor persoanelor și conjuncturilor care l-au adus în punctul de azi. În prezent, acesta nu mai duce lipsa a nimic. Ba chiar, ori de câte ori are ocazia, o ajută și pe Mamișor.

„Mama mea nu prea avea bani. M-am dus eu la bancă, cine știe ce investiții de 20 de ani aveam eu și am scos vero 7 sau 8 milioane. M-a sunat și mi-a zis <<Nenorocitule, ce ai făcut, erau ultimii mei bani!>>

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.