Ruxi a luptat în marea finală de la „Bravo, ai stil! Celebrities” cu Viviana Sposub.

Viața lui Ruxi a luat o turnură impresionantă odată cu participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a acceptat provocarea stilului mai mult pentru a se distra. Pe parcurs, Ruxi a realizat că are ceva de spus în acest domeniu și că publicul de acasă este alături de ea într-un număr foarte mare.

Ruxi le-a demonstrat tuturor că pentru a câștiga o emisiune precum „Bravo, ai stil! Celebrities” nu este sufiecient să știi doar cum să combini piesele vestimentare. Influencera a venit din mediul online cu o atitudine care a dus-o pe drumul spre câștig. De-a lungul competiției, Ruxi și-a păstrat verticalitatea, iar abilitățile ei stilistice au fost de necontestat.

Ruxi nu a avut deloc o luptă ușoară. Ca în orice concurs cu o miză atât de mare, colege ei au fost niște adversare de temut. Totuși, vedeta a avut armele potrivite și a știut cum să își joace cartea pentru marea finală. Publicul a susținut-o foarte mult și, datorită acestui fapt, a plecat acasă cu premiul, dar și cu titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Cât de mult s-a schimbat Ruxi după ce a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Eram vai de mine”
Instagram

Ruxi recuperează acum tot ce a pierdut în copilărie

Acum, la aproape un an de la încheierea filmărilor, Ruxi se simte cu totul și cu totul alt om. Vedeta este conștientă că a evoluat pe toate planurile și că emisiunea a fost o rampă de relansare pentru ea. La „Bravo, ai stil! Celebrities”, aceasta a fost una dintre cele mai curajoase concurente, iar acest curaj l-a dobândit pe parcurs.

Ruxi își amintește că în copilărie nu era deloc special. Ba chiar ea a spus despre propria persoană că nu transmitea nimic și că era copilul care nu deranja niciodată.

„Eram un copil invizibil. Nu știai că exist, nu auzeai de mine, nu făceam probleme. Eram vai de mine. Nu știu ce a produs transformarea. După ce am crescut și am devenit mai gânditoare, mi-am dat seama că am ratat multe lucruri și că vreau să le trăiesc. Asta și fac”, a declarat Ruxi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.