Denise Rifai este foarte fericită atunci când pentru munca ei primește numeroase premii.

Denise Rifai a reușit să aducă pe micile ecrane un format cu care a dat lovitura din prima. „40 de întrebări” nu doar că s-a bucurat de succes pe TV, dar unele momente au devenit virale și pe social media. Faptul că emisiunea ei a fost atât de apreciată nu a făcut decât să o bucure pe Denise, mai ales că muncește enorm pentru ea.

Denise Rifai poate spune că jurnalismul a ales-o pe ea și nu invers. Încă din facultate, vedeta și-a dat seama că asta vrea să facă și a muncit pentru a-și urma visul. Prezentatoare de la Kanal D este o profesionistă prin definiție. Proiectele în care se implică vrea să fie realizate ca la carte.

Același lucru s-a întâmplat și cu „40 de întrebări”, emisiunea care a provocat-o pe Rifai să arate tot ceea ce poate din punct de vedere profesional. De fiecare dată, Denise s-a pregătit temeinic pentru fiecare invitat și s-a asigurat că îl „stoarce” de informații.

Deși emisiunea nu durează foarte mult, în spatele ei stau ore întregi de muncă. Bineînțeles, Denise lucrează cu o echipă de profesioniști, dar nici ea nu se dă în lături de la treabă. Jurnalista se documentează, analizează întrebările și se asigură că totul este în regulă pentru cel din fața ei.

Cât de mult muncește Denise Rifai pentru o singură ediție „40 de întrebări”. Prezentatoarea este mândră de rezultat
Social media

Denise Rifai culege roadele muncii sale

Încă de la prima ediție, „40 de întrebări” a fost premiată la toate galele unde a fost nominalizată. Denise Rifai a fost recunoscătoare pentru fiecare distincție pe care a primit-o și este conștientă că nu ar fi ajuns aici fără ajutorul publicului ei fidel.

Iar pentru cei care nu au crezut în potențialul ei sau al emisiunii sale, vedeta nu a ținut niciodată să le dea replica. Din contră, consideră că cifrele și reacția publicului sunt cea mai bună confirmare pentru ea, dar și pentru echipa ei.

„Sunt foarte bucuroasă că primim multe premii. Merităm! Noi lucrăm cam patru săptămâni la o ediție. Reconstruim viața fiecărui invitat, o împărțim în 40 de capitole, așezăm 40 de întrebări. E o muncă grea.

Plus că e foarte multă responsabilitate când invitatul acceptă. Nu poți să intri cu bocancii în viața lui. Trebuie să tratezi fiecare segment cu maximă delicatețe.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.