Bănel Nicoliță, unul dintre cei mai reputați fotbaliști români, a ales să împărtășească povestea sa emoționantă din copilărie, aducând în prim plan momentele cutremurătoare pe care le-a trăit în timpul sărbătorilor de iarnă.

Bănel Nicoliță și-a câștigat notorietatea în fotbal prin perseverență și talent, devenind un exemplu demn de urmat pentru tinerii sportivi români. Acesta a reușit să ajungă să joace pe cele mai prestigioase stadioane din Europa și să fie recunoscut și apreciat în lumea sportului.

Dincolo de aparențe, copilăria lui Bănel Nicoliță a fost marcată de lipsuri și tristețe

Într-un interviu recent, Bănel Nicoliță s-a deschis și a mărturisit că, din cauza dificultăților materiale, copilăria lui nu a fost una fericită în timpul sărbătorilor de iarnă. Acesta a dezvăluit că familia sa nu-și permitea să cumpere un brad de Crăciun sau să ofere cadouri, în acele momente magice pentru copii.

Cât de mult a suferit Bănel Nicoliță în copilărie: Nu am știut ce înseamnă Moș Crăciun! Captură Tv

Bănel Nicoliță și-a ascuns mereu adevărul prietenilor săi, pentru a nu fi subiectul râsului și pentru a nu fi pus într-o situație penibilă. Mijlocașul a recunoscut că situația sa financiară nu i-a permis să aibă parte de cele mai frumoase lucruri în copilărie. Nu a avut niciodată un brad de Crăciun în casă până la vârsta de 16 ani sau un cadou sub brad, iar venirea Moșului nu a fost nici pe departe o experiență trăită de Bănel Nicoliță în copilărie.

Puterea de a masca suferința și visele de succes

Totuși, Bănel Nicoliță a reușit să găsească puterea de a râde și de a zâmbi în mijlocul unei situații dificile. Chiar dacă nu avea multe motive pentru bucurie, fotbalistul își dorea să devină într-o zi cineva important și să-și ofere singur cadouri, la fel cum avea în plan să facă și pentru familia sa. Când a ajuns în Liga a 2-a, Bănel Nicoliță a putut să-și îndeplinească aceste visuri, oferindu-le părinților cadouri din banii câștigați.