Bianca Rus și-a surprins fanii cu un videoclip postat pe rețeaua socială TikTok. Se poate observa că aceasta a slăbit și că acum este mai încrezătoare ca niciodată. 

Artista, din ce în ce mai sexy

Bianca Rus a postat recent pe rețeaua socială TikTok un videoclip în care dansează pe manele și într-o ținută sexy. Internauții au observat cât de mult a slăbit și că acum are o siluetă pe care multe doamne și domnișoare doar visează. Fanii au doar cuvinte de laudă pentru artistă care a reușit să scape de kilogramele în plus.

 

@biancarus.official #manastangasus💯❌💯 ♬ sunet original – Bianca Rus

Sătulă de diete fără rezultate, Bianca Rus a apelat la operația de micșorare a stomacului, cu ajutorul căreia a reușit să slăbească destul de mult. Aceasta a mărturisit mai demult că a urmat cu strictețe regimul impus de doctor și că timp de trei luni a fost la sală, unde a lucrat destul de mult. După perioada în care s-a preocupat de sport și dietă, vedeta a avut alte probleme de sănătate.

Iată că acum rezultatele se pot observa cu ochiul liber. Artista este mai încrezătoare ca niciodată și este mulțumită de siluetă.

„Eu mai am niște complexe. După ce am slăbit 60 de kilograme, pielea mea nu mai arată așa cum aș vrea. Eu am muncit foarte mult pentru corpul pe care îl am acum. Lumea nu știe, dar eu după operație, m-am închis în sală trei luni. Am dispărut, am plecat acasă la Satu Mare și nimeni nu m-a văzut. Am ținut un regim foarte drastic, am ținut exact dieta care mi s-a dat după operație. Făceam 3-4 ore de sport pe zi. Trei luni de zile asta am făcut. Sport și dietă! Atât. Asta a fost viața mea”, a povestit Bianca Rus într-un live pentru pagina de Facebook WOWbiz.ro în urmă cu ceva timp.