Fiica Antoniei s-a transformat într-o adevărată domnișoară care seamănă extrem de tare cu mama ei

Antonia se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista a dat naștere a trei copii care i-au moștenit mare parte din trăsături. Din nefericire această bucurie este umbrită de un singur aspect. Vedeta nu poate petrece atât de mult timp cu fiica ei pe cât și-ar dori orice mamă. Totul din cauza contextului relației pe care aceasta a avut-o cu tatăl micuței.

Cât de mult a crescut fetița vedetei

Maya Rosaria Castellano are acum 11 ani și locuiește în Italia. Fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano trăiește departe de mama ei încă de când era micuță. Antonia poate petrece timp alături de fiica ei în vacanțele de este an, dar și în weekend-uri.

Bineînțeles având în vedere distanța, revederile sunt destul de rare. Momentan, cântăreața se bucură de timp petrecut alături de micuța Maya în Paris.Vedeta a postat din excursia respectivă o imagine pe conturile ei de socializare.Mândru de fiica lui și dornic să o vadă din nou acasă, Vincenzo a publicat la rândul lui o fotografie cu Maya.

Cu cine seamănă fiica vedetei

Sursa foto: Instagram

Antonia este fără doar și poate considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Artista nu a apelat la operații estetice până acum, însă cu toate acestea se laudă cu o imagine de invidiat. Fiica ei îi moștenește multe dintre trăsăturile fizice. Totodată, Maya seamănă și cu tatăl ei.

Fiica Antoniei are domiciliul stabil în Italia alături de tatăl ei, dar și de bunici. Micuța urmează școala în limba italiană însă comunică foarte bine cu mama ei în română și engleză.

Părinții Mayei s-au separat în 2013, iar de atunci, Antonia s-a afișat doar alături de Alex Velea. Divorțul dintre cei doi a durat 7 ani, iar la finalul acestuia, instanța a decis ca micuța să rămână la tatăl ei. Maya poate veni în țară la mama ei ori de câte ori își dorește acest lucru.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.