Mario, fiul cel mare al lui Adrian Mutu, are 19 ani și deja este un cuceritor printre puștoaicele de vârsta lui. Tânărul este fiul din căsnicia cu Alexandra Dinu, jurata emisiunii „Românii au talent”. Nu este stabilit de mult timp în România, însă a cucerit deja publicul de pe Instagram.

Mario s-a mutat în Bucureşti alături de mama sa, după ce actriţa a acceptat propunerea de a fi jurat la emisiunea „Românii au talent”. Acesta și-a petrecut mult timp cu tatăl său la început, însă acum hoinărește cluburile din capitală, fiind mutat cu mama sa.

Cum arată fiul lui Adrian Mutu

Mario este un bărbățel tinerel și tare apreciat de fete. Cu toate astea, se pare că a moștenit stilul rebel al fotbalistului. Are o grămadă de tatuaje și nu are chiar obiceiuri cuminți atunci când iese în oraș. Are un aspect atletic precum Adrian și o pasiune pentru modelling.

Chiar înainte de majorat, la 16 ani acesta se poza în lenjerie intimă bărbătească și era foarte dezinvolt în această privință. De atunci s-a schimbat mult, a mai crescut în înalțime, dar au apărut și primele semne ale unui bărbat: muschii, barba… tatuajele. Cei doi seamănă leit atât fizic, cât și la comportament se pare.

Cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu! Mario fură inimile tuturor domnișoarelor. FOTO
Instagram

Mario Mutu a avut o copilărie plină de schimbări

Deși Mario s-a născut în România într-o familie care pe atunci se iubea, nu a avut noroc de ambii părinți toată viața. Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au despărțit când băiatul era destul de mic. Acesta a plecat cu mama sa în Italia, unde a stat cea mai mare parte din viață. Apoi o perioadă au fost stabiliți și în America, iar acum din nou în România.

Nu este ușor să fii mereu pe drumuri la vârsta aceasta. Astfel, unele aspecte negative se pot vedea în comportamentul rebel al baiatului. În prezent, Mario se bucură că este iar foarte apropiat de tatăl său. Adrian Mutu l-a prezentat fratelui său vitreg mai mic și se înteleg de minune. Mario adoră rolul de frate mai mare, ghidându-l adesea pe cel mic în viață, atât cât îi permite vârsta.