Viața lui Smiley și a Ginei a căpătat un nou sens de când a venit pe lume micuța Josephine.

De mai bine de un an, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți. Fără doar și poate, aceasta este una dintre cele mai mari realizări ale lor, mai ales că totul s-a întâmplat fix când nu se așteptau. Josephine le face viața mai frumoasă, iar în fiecare zi, cei doi părinți se bucură maxim de fiecare clipă petrecută lângă ea.

Încă de când a venit pe lume, Josephine a schimbat radical viața Ginei Pistol și a lui Smiley. Cei doi au început să privească totul cu alți ochi și să stabilească diferit prioritățile. Josephine îi face mândri pe zi ce trece pe părinții ei, iar fanii au observat deja asta.

Cei care îi urmăresc pe Smiley și pe Gina încă se mai întreabă când au de gând cei doi să o prezinte pe Josephine marelui internet. Micuța a împlinit în luna martie un an, iar fanii credeau că acela va fi marele moment al dezvăluirii, însă se pare că s-au înșelat.

Cât de mare a crescut Josephine, fiica lui Smiley. Imaginea care a topit inimile fanilor
Instagram

Smiley este cel mai mândru tătic din lume

Cuplul se joacă cu răbdarea celor din online. Nici Gina și nici Smiley nu se grăbesc să o expună pe Josephine pe Instagram, iar motivul este unul foarte simplu. Cei doi țin foarte mult la siguranța celei mici și vor să o protejeze cât mai mult de acest mediu. Totuși, au existat, de-a lungul timpului, imagini cu cea mică, însă nu așa cum își doreau fanii.

Chiar recent, Gina Pistol o postat un cadru în care se poate observat cât de mult a crescut micuța Josephine. Micuța se dezvoltă cu viteza luminii, iar fanii se întreabă cât vor mai aștepta pentru a o vedea. În spațiul online, deja s-au emis teorii cu privire la trăsăturile lui Josephine. Unele voci susțin că seamănă cu Gina, altele că aduce mai mult cu Smiley.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.