Parfumul ales de artistă pentru vacanță nu este deloc scump.

Fără doar și poate, Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Talentul a dus-o pe cele mai înalte culmi ale succesului, dar fanii sunt încântați și de aparițiile artistei. Spre surprinderea tuturor, Carmen de la Sălciua nu face parte din categoria vedetelor care dau mii de euro pe lucrurile personale. Același lucru se poate spune și despre un parfum pe care l-a folosit în vacanță, care are un preț accesibil. Se pare că artista printre aromele preferate de artistă se numără și cele arăbești. 

Cât costă parfumul folosit de artistă

Carmen de la Sălciua s-a bucurat de o vacanță binemeritată. Cum este extrem de activă, le-a povestit fanilor despre parfumul pe care l-a avut în vacanță. Cu toții știm că vedetele sunt cunoscute pentru aroganțele lor, dar nu la fel stau lucrurile și în cazul artistei.

Vedeta a preferat pentru momentele de relaxare parfumul Khaltaat Al Arabia Royal Blends de la Lattafa Perfumes. Pe lângă mireasma inedită pe care o propune, nici prețul nu este de neglijat. Sticluța de 100 de ml pe care o are și artista costă nici mai mult, nici mai puțin de 109 lei.

Cât de ieftin este, de fapt, unul dintre parfumurile preferate de Carmen de la Sălciua. Orice femeie și-l poate permite
Instagram / parfumuri500.ro

Despre Khaltaat Al Arabia Royal Blends se spune că este un parfum special. Lansat în 2020, se spune că aroma te trimite imediat cu gândul la vacanță. La fel, se consideră că este expresia perfectă a senzualității și feminității.

Aroma are ca note de vârf ananas, pepene și căpșune, ca note de mijloc iasomie, mimoză, migdale, note florale, iar cele de bază sunt lemn de santal, vanilie, mosc și ambră.

Parfumul preferat de artistă pentru vacanță propune o aromă dulce, floral-fructat și este alegerea perfectă pentru doamnele și domnișoarele care adoră aromele arăbești. De asemenea, aroma este potrivită pentru zilele toride sau nopțile lungi de vară.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.