Betty Salam este o norocoasă că s-a născut într-o familie atât de frumoasă precum a ei. Fiica lui Florin Salam a avut parte de tot ce și-a dorit, dar nu s-a culcat nicio secundă pe ureche. Deși i-ar fi fost foarte ușor să obțină tot ce are în prezent, vedeta nu s-a lăsat până nu a muncit pentru rezultatele ei.

Betty Salam este una dintre vocile puternice ale noii generații. Inevitabil, multă lume încă îi pune eticheta de „fata lui Florin Salam”, iar asta nu o deranjează, mai ales că tatăl ei este un renume în industria muzicii.

În schimb, Betty a muncit foarte mult pentru a le demonstra tuturor că are propria identitate și că talentul și ambiția o caracterizează. Încă de la o vârstă extrem de fragedă, Betty a lansat propriile piese și, contrar așteptărilor, nu au fost deloc în zona muzicală care l-a consacrat pe tatăl ei.

Fiica manelistului a vrut ca fanii să o aprecieze pentru ceea ce face ea pe cont propriu și nu prin asociere cu tatăl ei. Presiunea din partea celor din jur a existat mereu, iar vedeta consideră că asta a venit la pachet cu avantaje, dar și cu dezavantaje.

Cât de greu i-a fost lui Betty Salam să trăiască în umbra tatălui celebru, Florin Salam. „Aveam o frustrare” Instagram

Betty Salam a vrut să demonstreze tuturor ce poate

Betty este conștientă de faptul că eticheta pe care fanii i-au pus-o mulți ani la rând nu a făcut decât să o motiveze să muncească și mai mult pentru a-și contura imaginea de artist. Însă, uneori, a și demoralizat-o și a făcut-o să creadă că nu este suficient de bună precum tatăl ei.

Dar, Betty nu neagă nici faptul că dacă ar fi fost băiat, lucrurile ar fi fost mult mai dure și mai frecvente. Comparația cu Florin Salam ar fi fost și mai inevitabilă, iar munca de a ieși de sub această etichetă ar fi fost mult mai grea, iar asta pentru că toată lumea se aștepta să se ridice la nivelul celebrului manelist.

„Dacă eram băiat, aveam o frustrare: trebuie să fiu ca tata. N-aș vrea să mai fiu comparată, eu muncesc, chiar dacă sunt fata lui. Dacă nu-mi doream să merg pe drumul ăsta, nu cred că aveam rezultate. Am piese care au fost în trend, am foarte mulți oameni care mă iubesc și de acolo îmi iau puterea.”