Fără doar și poate, Lorena este una dintre cele mai apreciate artiste. Chiar și așa, puțini sunt cei care știu cât de greu i-a fost până să aibă parte de succes. Vedeta a mărturisit că de-a lungul timpului, a întâlnit mulți oameni care nu au crezut în potențialul său. Acest lucru nu a descurajat-o. Ba din contră, a determinat-o să lupte și mai mult pentru visul său. 

Lorenna: „Am știut foarte bine, încă de mică, care va fi drumul meu în viață

Vedeta a mărturisit că de mică a fost pasionată de muzică. Încă de când era doar o copilă, Lorenna își dorea să își facă o carieră în muzică. Unii oameni nu au încurajat-o din diverse motive. Chiar și așa, atitudinea lor nu a împiedicat-o să lupte și mai multe pentru visul ei. Artista a mărturisit că ușile închise, dar și greutățile întâmpinate de-a lungul timpului au făcut-o și mai puternică. La fel spune și despre felul în care a reușit să ajungă la inima publicului, precizând că doar prin muncă a reușit să se facă plăcută de cei care îi ascultă muzica.

Cât de greu i-a fost Lorennei să se facă remarcată în muzică
Facebook

„Am știut foarte bine, încă de mică, care va fi drumul meu în viață. Am muncit din greu pentru a-mi îndeplini visul și pe parcursul drumului meu am întâmpinat fel de fel de greutăți, dar în ciuda lor și a ușilor închise, nu am avut niciodată în gând să renunț la ceea ce iubesc să fac cel mai mult în această lume, adică muzica.

M-am încăpățânat tot mai mult să îmi arăt mie în primul rând că dacă îmi doresc ceva cu adevărat și oricine ai fi, dacă lupți pentru țelul tău, reușești. Acesta ar fi secretul principal, munca asiduă, apoi seriozitatea, încrederea în tine, perseverența și pentru a fi mereu pe placul publicului, trebuie să fii aproape de el. Să iei pulsul, să simți în ce direcție bate inima fanilor tăi”, a povestit Lorenna într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.