Virgil Ianțu are o familie de nota zece și este foarte mândru de ceea ce a reușit să realizeze alături de soția lui.

Virgil Ianțu are toate motivele să fie un tată fericit și împlinit. Fiica lui, Jasmina, mai are un singur an până va deveni majoră. Până acum, aceasta a fost foarte cuminte și a ascultat mereu de părinții ei.

Virgil Ianțu este unul dintre prezentatorii cu ștate vechi în televiziune. Acesta bifa audiențe record pe vremea când o parte dintre colegii lui nici nu visau la asta. Lui Ianțu nu i-a mers bine doar pe partea profesională, ci și pe partea personală. Prezentatorul are o familie minunată, iar cea mai mare mândrie a lui este fiica sa, Jasmina.

Jasmina are 17 ani și este un copil model. Deși nu este deloc ușor să fii fiica unui persoane publice, adolescenta a demonstrat că se poate descurca de minune în acest rol. Jasmina a avut mereu parte de susținere din partea părinților, iar asta a ajutat-o foarte mult să evolueze.

Cât de greu este să fii fiica lui Virgil Ianțu. Jasmina a dat totul din casă. VIDEO
Instagram

Jasmina se filmează destul de des pe TikTok alături de Virgil

Jasmina este de o frumusețe răpitoare, dar asta nu mai este un secret. Tânără de 17 ani a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei și deja face ravagii în online. Până acum câteva luni, Virgil Ianțu nu prefera să vorbească prea des despre familia lui sau să o aducă în lumina reflectoarelor.

De când a mai crescut, Jasmina este foarte singură pe sine și a început să „fure” din popularitatea tatălui ei. Tânăra este prezentă tot mai des la evenimente mondene și nu se ferește să dea interviuri, independente de cele ale tatălui ei.

Momentan, adolescenta nu a dat niciun semn că ar fi atrasă să urmeze o carieră precum a lui Virgil. Deși este devreme să se pronunțe, Jasmina nu exclude nicio posibilitate pe viitor. Totuși, recunoaște că trebuie să ia deciziile cu mare atenție, mai ales că toate privirile sunt atintite asupra ei. Tânăra nu și-a dezamăgit deloc părinții și nu are de gând să o facă nici de acum încolo.

@video.clipuri1 #virgiliantu #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.